Allround Microneedling

Opleiding Allround Microneedling | Met Certificaat

Let’s make a perfect combination met deze combi opleiding Microneedling (Basis) en Medische Microneedling (Masterclass). Na deze 2-daagse cursus, waar jij gaat werken met de Dermapen, ben jij dan ook geen “stap’ meer verwijderd van het aanbieden van een professionele en medisch onderbouwde Microneedling behandeling.

Dermarolling, Collageen Inductie Therapie (C.I.T) & Micronaaldtherapie. Dit zijn allemaal benamingen voor Microneedling en verwijzen allemaal naar de huidverbeteringstechniek waarbij microscopische kleine gaatjes in de huid worden gemaakt om de collageenproductie te stimuleren, de huid te verstrakken en rimpels of verkleuringen te verwijderen. Is that all? No way! Tijdens deze opleiding gaan we all the way en behandelen we ook de medische kant waarbij we littekens en huidaandoeningen gaan behandelen. Alleen wanneer deze behandelingen precies volgens de juiste werkwijze worden uitgevoerd zijn deze zinvol en hebben zij het gewenste resultaat. Blijf dus weg van online cursussen en leer jezelf geen foute techniek aan. Be a professional and let’s get to it!

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je alles over het gebruik van de Dermapen, een elektrisch apparaat waarmee jij de Microneedling gaat uitvoeren. En no worries, een Dermapen mag je tijdens de opleiding van ons lenen. Zo leer je werken met een professionele pen van Groothandel Derma Codes. Alles wat je verder nodig hebt staat voor jou klaar aan het begin van de les. Theorie? Ja die is er zeker ook. Daarom ontvang je het uitgebreide theorieboek met alle informatie al van te voren in jouw eigen cursistenportaal. Zo heb je alle tijd om die in jouw eigen tempo te bestuderen. We bespreken tijdens de lessen uitgebreid de toepassing van verschillende serums en huidproducten om de huid te hydrateren en te ondersteunen en proberen deze ook uit op de huid van jouw modellen. Na de opleiding weet jij als geen ander welke naaldmodules en naalddiepte jij moet gebruiken om tot een gewenst resultaat te komen en hoe vaak een behandeling herhaalt moet worden. Alle vormen van anti-aging, huidverstrakking en huidverbeteringsbehandelingen zoals vochtarme huid, grove poriën, rimpels, pigmentatie, kleurverschillen en donkere kringen, komen aan bod. Already Excited? Hold on!

Want to go next level?

Why stop when you can go next level? Tuurlijk, met alleen cosmetische behandelingen ga jij prachtig werk verrichten. Maar jij wilt meer en wij snappen dat. Wat als wij jou nu vertellen dat jij door de juiste techniek en medische kennis, er straks voor kan zorgen dat storende littekens volledig onzichtbaar worden? Dat jij ervoor gaat zorgen dat haargroei weer wordt gestimuleerd en jij met de juiste serums het proces van haaruitval kan stoppen. Jij gaat bijdragen aan een effectieve behandeling tegen acne en jij weet straks hoe je glycatie (maillardreactie) met de juiste werkstoffen behandelt en het huidverouderingsproces vertraagt. Heb jij klanten die last hebben van striae? Jij kunt het aanzienlijk verminderen Een Microneedling behandeling uitvoeren in combinatie met een peeling? Het kan! You better believe it! Want het gaat allemaal gebeuren tijdens de Combi Opleiding Microneedling & Medische Microneedling. Kijk voor een compleet overzicht van de inhoud snel bij het lesprogramma. 

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Cursistenportaal met toegang tot theorie
Kleine groepen en les van gediplomeerde docenten

Andere opleiders:

❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Geen online theorie
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht