Allround Meso Gun

Opleiding Allround Meso Gun met certificaat

Be prepared! Want jij gaat naar de Next Level met deze combi opleiding Meso Gun Therapie en Meso Gun Masterclass. Wil jij alle Meso Gun skills leren dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Tijdens deze combinatie opleiding krijg je alle ins & outs te leren over de Meso Gun, de werking ervan en welke resultaten je kunt bereiken. Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of verfraaiing van het gelaat. Je leert echt alle mogelijke behandelingen met de Meso Gun. Ben jij er klaar voor om al jouw klanten versteld te laten staan van de kracht van de Meso Gun? Schrijf je dan nu in voor deze uitgebreide Meso opleiding en ontvang een professioneel certificaat van Jolange Opleidingen. 

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je alles over de naaldkeuzes en -dieptes. We bespreken ook uitgebreid de toepassing van verschillende producten zoals ‘(non)-crosslinked hyaluronzuur’, serums, fillers en cocktails. En wat dacht je van de behandeltechnieken die jij gaat leren zoals: hydratatie behandelingen en het verbeteren van de beschadigde huid. Je leert zowel fijne lijntjes als diepe rimpels opvullen. Ongewenst pigment en ouderdomsvlekken verhelpen. Opvullen van de lippen, de kaaklijn verstrakken en de jukbeenderen perfect contouren. Ook slaan we de wangen, slapen en de neus-lippenplooi niet over. Klanten behandelen die last hebben van haaruitval en/of Alopecia zijn ook geholpen met een Meso-behandeling. Wil jouw klant het mooiste uit zichzelf halen? Dan kun jij oorlelcorrecties en kincorrecties uitvoeren en wat dacht je van ongelijke mondhoeken? Deze zijn verleden tijd na het afronden van deze opleiding. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

We are not there yet…

De ‘Liquid Facelift’ (ook wel de Angel Lift genoemd) is een perfecte behandeling voor een facelift met gebruik van fillers en hyaluronzuur. Tijdens deze opleiding leer je een specifieke techniek om het lichaamsvet te verminderen en kun jij na deze opleiding een complete anti-cellulite behandeling aanbieden. The possibilities are endless! Ben jij er klaar voor om complete behandelingen met de Meso Gun uit voeren? En wil jij jouw klanten de deur uit laten gaan met een big smile? Kies dan voor deze one of a kind opleiding die je alleen kunt vinden bij Jolange Opleidingen. Al die behandelingen leren in 2 lessen en direct een erkend certificaat behalen? Ja dus! Meer lessen zijn niet nodig, dit zou alleen maar meer tijd en geld kosten. Let’s not make things complicated! Wij geven onze opleiding in kleine klassen, met meer aandacht en meer lesuren. Voorafgaand aan de opleiding kun je jouw digitale lesboek al downloaden en je goed inlezen. Zo hoeven we geen urenlange saaie theorielessen te geven, maar ga je gelijk aan de slag met oefenen. Jolange Opleidingen maakt waar wat ze belooft! Hier durven we voor te staan, met meer dan 20 jaar ervaring. Onze eerlijke recensies liegen hier ook niet om.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Innovatieve Meso Gun technieken
Niet geslaagd? Gratis herkansing
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen en les van gediplomeerde docenten

Dit wil je niet…

❌ Basis technieken
❌ Niet geslaagd? Geen certificaat
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht