Allround Meso Gun & Microneedling

Opleiding Allround Meso Gun & Microneedling | Vakdiploma

We want to be forever young. Ja toch? En hoe mooi is het als jij dit jouw klanten kunt bieden? Bij Jolange Opleidingen combineren we drie anti-aging behandelingen. De Meso Gun Therapie, Masterclass en Microneedling! Deze zeer gewilde verjongingstechnieken bieden we allemaal aan in deze top-opleiding. Bij de Meso Gun Therapie leer je op innovatieve wijze serums en fillers aan te brengen. De vervolgopleiding Meso Gun Masterclass ga jij complexere behandelingen uitvoeren met zwaardere fillers voor het gezicht. Tevens mag Microneedling niet ontbreken en leer je maar liefst zeven behandelmethodes met de dermapen, ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd. Heb jij een passie voor anti-aging, heb jij oog voor detail en vind jij het leuk om met innovatieve apparatuur te werken om tot de mooiste resultaten te komen? Kies dan voor deze opleiding.

Jolange is een erkende opleider, bij ons krijg je les van gediplomeerde enthousiaste docenten die zelf ook veel ervaring hebben in het vak. Deze complexe technieken in een salon ‘on the job’ leren moet je absoluut niet willen. Er is dan nooit rust, aandacht en focus voor jouw leerproces. Bij Jolange Opleidingen leer je hoe je Meso Gun Therapie en Mircroneedling op verantwoorde wijze kunt toepassen. Learn from the best to become one of the best.

Wat leer je?

Deze opleiding is speciaal samengesteld voor beginnende anti-aging professionals die écht het verschil willen maken in huidverjongingsbehandelingen. Om te beginnen besteden we aandacht aan de basis, zoals kennis van de huid, de anatomie van het menselijk lichaam en natuurlijk: hygiënisch werken. Maar ook leren we jou de belangrijkste aspecten van algehele huidverzorging en het wondgenezingsproces. En wat dacht je van het leren werken met de apparatuur? Je leert alles over het instellen van de Meso Gun en de Dermapen, de naaldkeuzes en de verschillende span- en implementatietechnieken. Vervolgens gaan we écht aan de slag! Van het opvullen van lippen tot rimpels in het gezicht en decolleté onzichtbaar maken. Correcties van een ongelijke mond of kin komen aan bod en ook leren wij jou de een ongelijke neus mooi glad te maken. Het opvullen van de jukbeenderen, de slapen en de kaaklijnen zijn ook onderdelen van deze opleiding. Het verwijderen van pigmentvlekken, en het herstellen van een verslapte en vocht arme huid maakt jouw opleiding compleet. Verlichten van donkere kringen onder de ogen wordt niet overgeslagen. But we’re not there yet. Jij gaat nog een level hoger. De Liguid Facelift (ook wel de Angel Lift genoemd) is de nieuwste behandeling voor een facelift met gebruik van fillers en hyaluronzuur. En wat dacht je van Anti-cellulite en lichaamsvet vermindering met de mesogun komt ook nog aan bod. Yes yes we don’t know when to stop! Want ook ga jij na de opleiding klanten behandelen die last hebben van haaruitval en of Alopecia. Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Speed up, please

Go, go, go. Een beetje tempo graag! No problem, bij Jolange Opleidingen rond jij deze opleiding in drie lessen af. We zorgen dat jij zo snel mogelijk én zoveel mogelijk leert. Onze klassen zijn klein, waardoor er volop tijd en aandacht is voor extra oefening en het stellen van vragen. Voorafgaand aan de opleiding kun jij jouw digitale lesboek al downloaden zodat je de theorie thuis kunt voorbereiden. Zo kunnen we in de lessen direct aan de slag met de praktijk. Dat is veel beter dan saaie lessen over de theorie! Ook oefen je bij deze opleiding niet op elkaar, maar op modellen, zodat je meer lesuren hebt en het maximale uit deze leuke opleiding haalt.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

Een goede opleidingskeuze is belangrijk! Bekijk daarom hieronder onze voordelen. Choose wisely!

Jolange Opleidingen:

Gratis lesboek
Niet geslaagd? Gratis herexamen
Eerlijke recensies, aangesloten bij Feedback Company
Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
Geen inschrijfgeld
Kleine groepen

Dit wil je niet…

❌ Exclusief lesboek
❌ Niet geslaagd? Geen vakdiploma
❌ Recensies in eigen beheer
❌ Op elkaar oefenen, minder lesuren
❌ Onnodige inschrijfkosten
❌ Grote klassen, weinig persoonlijke aandacht