Q-Switched ND YAG Laser

Opleiding Q-Switched ND YAG Laser met certificaat

Ben je op zoek naar het nieuwste en meest veelzijdige apparaat dat huidaandoeningen, tatoeages, permanente make-up en schimmelnagels effectief kan verwijderen? Zoek dan niet verder! De Q-Switched ND YAG Laser is het ideale apparaat voor jouw beautysalon. Tijdens de opleiding Q-Switched ND YAG Laser leer je om het apparaat optimaal te beheersen en hoe je het beste de huid kunt behandelen.

Tijdens de opleiding leer je ook om met behulp van de nieuwe carbon filter de populaire Carbon Laser Peeling uit te voeren. Deze behandeling is zeer effectief bij huidveroudering en diverse huidbeschadigingen. Na deze opleiding heb jij dus alle kennis in huis om als echte laserspecialist zelfstandig met de Q-Switched ND YAG Laser te werken!

Jij wilt toch ook getraind worden met de nieuwste en snelste YAG Laser? Doordat wij samenwerken met Laser Groothandel Derma Codes kunnen wij lesgeven met de allernieuwste apparatuur en technologie.

Natuurlijk wil jij deze behandelingen snel toepassen in jouw salon. Wat als je deze opleiding in 1 dag kunt afronden? Niets is onmogelijk bij Jolange Opleidingen. Je bereidt de theorie thuis voor middels het theorieboek die je door ons opgestuurd krijgt. Zo spendeer je geen hele dag aan theorie stof en ga je direct aan de slag met de YAG Laser behandelingen! Meer weten over alles wat je tijdens deze opleiding leert ‘kennen’ en ‘kunnen’? Bekijk dan het lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Theorieboek inbegrepen
✔ Inclusief gebruik van apparatuur
✔ Niet geslaagd? Praktijk herexamen inbegrepen
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen met gecertificeerde docenten