Vaatlaser

Opleiding Vaatlaser met erkend certificaat

Jij wilt toch ook werken met apparatuur van de beste kwaliteit en waarmee je met de beste resultaten huidoneffenheden van jouw klanten kunt behandelen?

Volg dan de opleiding Vaatlaser bij Jolange Opleidingen! Dit is de perfecte behandeling om veel voorkomende huidproblemen zoals couperose, bloedblaasjes, spatadertjes, spider-naevi, kersenwratjes, beenvaatjes definitief te verwijderen.

Tijdens deze opleiding leer je te werken met de allernieuwste V-Light Elite vaatlaser. Doordat wij samenwerken met de inpandige Laser groothandel Derma Codes maak jij kennis met apparatuur van de hoogste kwaliteit. Heb je een eigen vaatlaser? Dan mag je deze uiteraard meebrengen naar de opleiding. Al onze gecertificeerde docenten hebben jarenlange ervaring en staan bekend om hun constante ontwikkeling op het gebied van laserveiligheid en technieken.

Voordat je start met de opleiding ontvang je het gratis uitgebreide theorie boek zodat je je kunt voorbereiden op het theoretische gedeelte. Hierdoor kunnen wij de opleiding verkort aanbieden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. Wij zien jou graag op onze locatie in Rotterdam!

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ GRATIS gebruik van apparatuur
✔ GRATIS privé opleiding bij aanschaf van de V-light Elite vaatlaser bij Derma Codes!

✔ Inclusief examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Erkend certificaat. Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Kleine groepen (max. 3 cursisten) en les van gecertificeerde docenten