PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows

PMU Masterclass Glamour & Vegasbrows met erkend certificaat 

Ben jij al werkzaam als PMU-Specialist en plaats jij al prachtige Powderbrows!? Wil jij jouw skills uitbreiden? Dan is deze Masterclass jou op het lijf geschreven. Bij de Powdertechniek van de wenkbrauwen wordt er door middel van een schaduwtechniek een mooie vorm aangebracht in de wenkbrauw. Door deze techniek op verschillende wijze op de bouwen kun je de allermooiste resultaten creëren. Het is belangrijk dat je als specialist jezelf continue blijft ontwikkelen. Naast de perfectietraining van de standaard Powderbrows (met ombre-techniek) leren wij jou in deze 1-daagse Masterclass het plaatsen van Glamourbrows & Vegasbrows. De Glamour- & Vegasbrows zijn Powderbrows die op heel specifieke wijze zijn opgebouwd. Deze signature-Brows zijn onmisbaar in de professionele PMU salons en brengen bestaande PMU Artiesten to the next level!

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor PMU Artiesten met ervaring. Een basiskennis van Kleurenleer, Browmapping en het plaatsen van Wenkbrauwpigmentatie is nodig om deze Masterclass te kunnen volgen. Na deze opleiding kun jij de Powderbrows, Glamourbrows & Vegasbrows techniek perfect toepassen en een uitgebreider klantenbestand opbouwen.

Tijdens deze opleiding oefen je op modellen, zodat jij op professionele wijze en onder toezicht van specialisten de geleerde theorie vrijwel direct in de praktijk kunt brengen. Weten wat je gaat leren? Bekijk onze lesinhoud hieronder. Heb jij nog geen ervaring op het gebied van PMU Wenkbrauwen en wil je eerst de basis leren? Kijk dan bij de PMU Brow Artist of de PMU Artist Allround.  

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. werkmap en reader
✔ Incl. online ondersteuning
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ ANBOS en aansprakelijkheidsverzekering mogelijk