PMU Masterclass Eyebrows

PMU Masterclass Eyebrows met erkend certificaat

Tijdens de opleiding PMU Masterclass Eyebrows leer je om twee PMU-technieken te combineren. Welke technieken jij wilt leren mag je zelf bepalen!

De techniek van PMU staat niet stil. Constant komen er nieuwe PMU-mesjes en of naaldentechnieken in ontwikkeling. Micro Wheel is nu THE WAY TO GO! Het pigment wordt rollend in de huid gebracht, waardoor er een zeer prachtige zacht poeder effect wenkbrauw ontstaat. Ook de Breezy Brows, Brow Lift en Full Brows zijn in opkomst. Het doel van deze techniek is het creëren van perfecte natuurlijke PMU-wenkbrauwen. Met Breezy Brows creëer je een 6D dimensionale uitstraling en met de Brow Lift natuurlijke kleuren en vollere wenkbrauwen.

Door de nieuwste technieken en materialen ontstaan er prachtige natuurlijke resultaten en strakkere lijnen (wenkbrauwhaartjes effect). Zachte Shading, Powder brows, Ombré brows, Feather brows, Breezy brows, Levensechte 3D, Hairstroke, Vegas brows en Bold brows. Alles is mogelijk om te leren tijdens deze opleiding. Blijf niet achter en zorg ervoor dat jij de eerste bent met de nieuwste PMU-technieken in jouw salon.  

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap & reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Nieuwste lesmethodes en technieken

✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Jolange Opleidingen is CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering mogelijk