PMU Masterclass Eyebrows – Your Choice!

PMU Masterclass Eyebrows – Your Choice! met erkend certificaat

Tijdens de opleiding PMU Masterclass Your Choice leer je om twee PMU-technieken te combineren. Welke technieken jij wilt leren mag je zelf bepalen! Het is voor Jolange Opleiding onmogelijk om voor elke nieuwe PMU-techniek een nieuwe opleiding aan te bieden.

De techniek van PMU staat niet stil. Constant komen er nieuwe PMU-mesjes en of naaldentechnieken in ontwikkeling. Micro Wheel is nu THE WAY TO GO! Het pigment wordt rollend in de huid gebracht, waardoor er een zeer prachtige zacht poeder effect wenkbrauw ontstaat. Ook de Breezy Brows zijn in opkomst. Het doel van deze techniek is het creëren van maximale natuurlijke wenkbrauwen die er een beetje slordig uitzien, maar een perfecte natuurlijke vorm en uiterlijk geven.

Door de nieuwste technieken en materialen ontstaan er prachtige natuurlijke resultaten en strakkere lijnen (wenkbrauwhaartjes effect). Zachte Shading, Powder brows, Ombré brows, Feather brows, Breezy brows, Levensechte 3D, Hairstroke en Bold brows. Alles is mogelijk om te leren tijdens deze opleiding. Blijf niet achter en zorg ervoor dat jij de eerste bent met de nieuwste PMU-technieken in jouw salon.  

Een masterclass met PMU is niet geschikt voor 1 les. Permanente make-up is een gecompliceerd vak en om de technieken perfect te beheersen voor de mooiste resultaten heb je hebt minimaal drie gespecialiseerde lessen nodig. Zo leer je om je echt te ontplooien als een PMU-Master.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap & reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd