PMU Lip Artist

Opleiding PMU Lip Artist met erkend certificaat

Lips, lips en nog eens lips! Het plaatsen van lippigmentatie is onmisbaar in jouw PMU Salon! Net als PMU wenkbrauwen zal PMU Lips ongekend populair worden. De resultaten zijn verbluffend. Lipcontouren hebben vaak maar weinig kleur. De lippen zijn vaak voller dan dat je op het eerste oog ziet. Door deze lipcontouren weer pigment te geven worden de lippen direct voller en mooier van vorm. Naast accenturen van contouren kun je door het plaatsen van schaduw en de juist lipcontour ook een lipvorm op subtiele wijze aanpassen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij het ouder worden van de huid verdwijnt vaak het pigment uit de lippen en worden de lippen bruin of krijgen een blauwe/paarse waas. Je kunt dit op prachtige wijze corrigeren zodat er een frisse en gezonde tint op de lippen achter blijft. 

In deze PMU Lip Artist opleiding leren wij jou de volgende technieken: Lipliner, Aquarel techniek en diverse Shadingtechnieken. Jij gaat naar huis met een geweldige basiskennis en techniek om mooie PMU Lip behandelingen uit te voeren. Onze PMU-docenten zijn vakkundig getraind en weten alle nieuwe trends en technieken op het gebied van PMU. Heb jij al enige ervaring met PMU en pigmenteer jij al wenkbrauwen of eyeliners? Schrijf je dan direct in en start snel met deze super gave opleiding! Heb jij nog geen ervaring en/of nog geen PMU machine? Neem dan eerst contact op met PMU-Academy om de mogelijkheden te bespreken.

Tijdens deze opleiding oefen je op modellen zodat jij op professionele wijze en onder toezicht van specialisten de geleerde theorie vrijwel direct in de praktijk kunt brengen. Wil je meer weten zie ons lesprogramma hieronder.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap & reader
✔ Online Support PMU-Academy
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Kleine groepen 
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Afsluiten aansprakelijkheidsverzekering mogelijk