Hairstroke & Microblading

Hairstroke & Microblading opleiding met erkend certificaat

Ben jij op zoek naar een opleiding in PMU microblading of hairstrokes om de perfecte wenkbrauwen creëren, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. In welke techniek jij je tijdens de opleiding wilt specialiseren mag je zelf bepalen, je kan dus kiezen uit de twee bovengenoemde technieken.

Wij krijgen vaak de vraag, wat precies het verschil is tussen hairstokes en microblading? Met de hairstroke techniek maak je gebruik van een PMU-machine, waarbij je zorgvuldig hairstokes (streepjes/krasjes) maakt die op echte wenkbrauwharen lijken. De microblading techniek breng je manueel aan met een speciaal mesje, door het pigment in de huid te snijden. Het mesje bestaat uit een rij fijne naalden die in 1x door de huid heengaan. De keuze tussen beide wenkbrauwtechnieken maakt geen verschil voor het eindresultaat!

Het enige verschil is dat je met de hairstrokes techniek minder kans hebt op een trauma huid, microblading is namelijk niet voor elk huidtype geschikt. Denk hierbij aan een dunne of gevoelige huid.

Weten wat je gaat leren kijk bij lesinhoud.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd