PMU Hair Scalp Artist

Opleiding PMU Hair Scalp Artist met erkend certificaat

Haarlijntatoeages “haar tatoeage” wordt nu al door een half miljoen mannen en vrouwen gedragen om haaruitval te verbergen. De behandeling micro hair pigmentatie wil jij daarom toch ook zeker aanbieden in jouw haarstudio. Jolange Opleidingen – IS THE FIRST- die deze opleiding zo heeft samengesteld dat je genoeg hebt aan drie lessen! Doordat wij de theorie vooruitsturen, kunnen wij de opleiding zelfs in twee les aanbieden. Voor deze opleiding hair schalp pigmentatie is dat echt voldoende! Dit bespaar jouw tijd en extra kosten. Who doesn’t want that!

De benaming haartatoeage is misleidend. Het MPH-proces is veel meer dan dat! Bij de micro hair pigmentation (MHP) is de techniek heel anders. Als de penetratie te diep is, migreert het pigment (hoofdhaartje) en vergroot het haartje zich. Dit zorgt voor een onnatuurlijke hairschalp pigmentatie. Dit noemen wij een blow out, wat een kenmerk is van een onervaren en of slecht is opgeleid.

Ook kunnen de tatoeages gaan inkten. Permanente make-up pigmenten zijn namelijk samengesteld uit verschillende kleuren. Deze zullen tijdens het inkten binnen enkele tijd gaan scheiden van hun basiskleuren, waardoor een hairschalp of een haarpigmentatie in een blauwe of groene kleur veranderd.  Jolange Opleidingen gebruik alleen hoge kwaliteit PMU-scalp pigmenten van Groothandel Derma Codes waardoor deze fouten niet kunnen voorkomen. Deze pigmenten staan garant voor kleurvastigheid.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Erkend certificaat
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Afsluiten aansprakelijkheidsverzekering mogelijk
✔ Aansluiten bij ANBOS mogelijk