PMU Eyeliner Artist

Opleiding PMU Eyeliner Artist met erkend certificaat

“It’s all about the eyeliner!” Tijdens deze PMU-eyeliner opleiding leer je subtiele eyeliners, strakke eyeliners en eyeliner met wings te plaatsen door middel van een PMU-machine en een naaldmodule. Het zetten van een eyeliner met micropigmentatie vergt veel nauwkeurigheid. Daarom voorzien wij jou van de speciale spantechnieken en ga je werken met de verschillende PMU-naaldmodules om de pigmentatie zowel onder als boven de wimpers super strak te zetten. Mooie, strakke eyeliners met prachtige wings is wat jij gaat plaatsen tijdens deze opleiding. Je gaat ook aan de slag met het plaatsen van een Infralash. Dit is een bijna onzichtbare eyeliner die tussen de wimpers geplaatst wordt. Hierdoor lijkt het alsof je veel vollere wimpers hebt. Deze behandeling is zeer populair bij zowel mannen als vrouwen.

Tijdens deze opleiding oefen je op modellen zodat jij op professionele wijze en onder toezicht van specialisten de geleerde theorie vrijwel direct in de praktijk kunt brengen. Om deze opleiding optimaal te kunnen volgen is enige ervaring met PMU geadviseerd. Plaats jij al PMU wenkbrauwen of voer jij al lippigmentatie uit? Dan is deze opleiding ideaal voor jou. Schrijf je dan direct in! 

Heb je nog geen ervaring en/of nog geen PMU-machine? Bel naar onze PMU-Academy om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Deze opleiding PMU-Eyeliners wordt alleen gegeven met een PMU-apparaat. Jolange Opleidingen raad aan om te werken met PMU-pigmenten van beauty groothandel Derma Codes. Zij leveren goed gekeurde PMU-apparatuur en pigmenten, waardoor wij de beste resultaten behalen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap & reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten mogelijk