PMU Eyeliner Artist

Opleiding PMU Eyeliner Artist met erkend certificaat

“It’s all about the eyeliner!” Tijdens deze PMU-eyeliner opleiding leer je subtiele eyeliners tot de nieuwste trendy eyeliners te plaatsen. Het zetten van een eyeliner met micropigmentatie vergt veel nauwkeurigheid. Daarom voorzien wij jou van de speciale spantechnieken en ga je werken met de verschillende PMU-naaldmodules om het eyelinerlijntje zowel onder als boven super strak te zetten bij de wimpers.  

Door onze speciale PMU-technieken creëer jij verschillende effecten. Bijvoorbeeld de nieuwste trend: een zwarte eyeliner met daarop wit of een opvallende kleur komt aan bod tijdens deze opleiding. Je gaat ook aan de slag met: Smokey Eyes, Dubbele gekleurde eyeliners, de Winged Eyeliner en Reverse Cat Eye. Zet zelfs een zo onzichtbare eyeliner dat het net lijkt alsof jouw klant veel voller wimpers heeft!

Deze opleiding PMU-Eyeliners wordt alleen gegeven met een PMU-apparaat. PMU-mesjes “microblading” zijn voor eyeliners niet geschikt! De huid bij de ogen is veel te dun. Door een eyeliner te plaatsen met microblading-techniek kan er een huidtrauma en/of migratie van het pigment ontstaan! Jolange Opleidingen raad aan om te werken met PMU-pigmenten van beauty groothandel Derma Codes. Zij leveren goed gekeurde PMU-apparatuur en pigmenten, waardoor wij de beste resultaten behalen.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten mogelijk