PMU Artist Allround

Opleiding PMU Artist Allround met erkend vakdiploma

“Let’s Smile” Deze opleiding laat jou glimlachen! Heb jij het in je om een artiest te worden op het gebied van Permanente Make-up? Bij Jolange Opleidingen geven wij jou de mogelijkheid om een ware PMU Specialist te worden. Geen torenhoren opleidingskosten of moeilijk haalbare toelatingseisen. Dit is een kans voor iedereen om dit mooie beroep uit te oefenen. De PMU Artist Allround Opleiding is een perfecte basis voor een eigen praktijk of uitbreiding van jouw schoonheidssalon. Aan het eind van deze opleiding weet jij alles over kleurenleer, huidtypes en gezichtsvormen. In 10 weken leer jij de theorie en praktijk van de nieuwste PMU technieken op het gebied van wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Wij leren jou werken volgens de hygiëne-richtlijnen van de GGD. Wil jij liever alleen de module voor het plaatsen van eyeliner volgen? Of alleen de wenkbrauwen? Geen probleem! Bij Jolange-Opleidingen kun je alle PMU modules ook los volgen.

Jolange is een erkende opleider. Het is daarom mogelijk om je, na het slagen voor de opleiding, aan te sluiten bij de ANBOS! Tijdens deze opleiding oefen je op modellen zodat jij op professionele wijze en onder toezicht van specialisten de geleerde theorie vrijwel direct in de praktijk kunt brengen. Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan vandaag nog online aan!

Ben jij al een PMU Specialist en wil jij jouw skills nog verder ontwikkelen dan biedt Jolange-Opleidingen ook diverse Masterclasses aan.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Incl. werkmap en reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Afsluiten aansprakelijkheidsverzekering mogelijk
✔ Aansluiten bij ANBOS mogelijk