PMU Allround Masterclass

Opleiding PMU Allround Masterclass met erkend vakdiploma

“Let’s Smile!” Deze opleiding laat jou glimlachen. Jolange Opleidingen probeert de opleidingen voor PMU zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. Wij vinden het niet nodig om de prijzen SKY HIGH te maken. En wij willen iedereen een kans geven om een opleiding te volgen in PMU. WHY NOT!

Tijdens de opleiding PMU Allround Masterclass leer je kleurenleer, het herstellen en verwijderen van PMU, wenkbrauwstyling, PMU-wenkbrauwen, PMU-eyeliners en PMU-lippen. Na deze opleiding kan je een PMU-behandeling aanbieden en een optimaal resultaat behalen. Je leert verschillende technieken om wenkbrauwen te vormen en te pigmenteren. Uniek aan deze opleiding is dat je ook hairstrokes leert te plaatsen. Daarnaast behandelen we uitgebreid alle mogelijkheden met betrekking tot eyeliners, lipliners, lipshading en full lips. Deze opleiding heeft dus alles in huis om jou een succesvolle start van je carrière te bieden!

Ook willen wij het verschil uitleggen tussen een getatoeëerde wenkbrauw of gepigmenteerde wenkbrauw. Een tatoeage gaat nooit meer uit de huid. De getatoeëerde wenkbrauw wordt lelijk en de huid gaat zakken met alle gevolgen van dien. Een PMU semi-pigmentatie blijft 1 tot 3 jaar zitten. Langzaam verdwijnt de PMU-pigmentatie uit de huid. Door kom door de natuurlijke cel verdeling, het afweersysteem en invloed van Uv-licht. Een nabehandeling zal na 1 tot 1,5 jaar nodig zijn om het resultaat van o.a. de wenkbrauwen mooi te houden. Ook raden wij aan om een PMU-opleiding bij een erkende school te volgen met geregistreerde docenten. Jolange is ook een erkende opleider en het is daarom ook mogelijk om je, na het slagen voor de opleiding, aan te sluiten bij de ANBOS!

Tijdens de opleiding PMU behandel je 2 à 3 modellen per les, Jolange wil zoveel mogelijk modellen behandelen, it is all about practice! Meer weten zie hieronder ons lesprogramma.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Afsluiten aansprakelijkheidsverzekering mogelijk
✔ Aansluiten bij ANBOS mogelijk