MPM Microblading Artist

MPM Microblading Artist opleiding met erkend certificaat

Ben jij op zoek naar een opleiding in PMU Microblading om de perfecte wenkbrauwen creëren, dan ben je bij Jolange Opleidingen aan het juiste adres. 

Wij krijgen vaak de vraag, wat precies het verschil is tussen hairstokes en Microblading? Met de hairstroke techniek maak je gebruik van een PMU-machine, waarbij je zorgvuldig hairstokes (streepjes/krasjes) maakt die op echte wenkbrauwharen lijken. De Microblading techniek breng je manueel aan met een speciaal mesje, door het pigment in de huid te snijden. Het mesje bestaat uit een rij van fijne naalden die in 1x door de huid heengaan. Dit wordt zo oppervlakkig gedaan dat dit geen trauma aan de huid oplevert. De haartjes zijn zo minuscuul en haarscherp dat je deze niet kunt onderscheiden van gewone haartjes. De resultaten zijn verbluffend!

Tijdens deze opleiding leren wij jou de nieuwste technieken op het gebied van Microblading. Je leert alles over het gebruik van kleuren, het voortekenen van perfecte wenkbrauwen en het pigmenteren door midden van een Microblading tool (mesje). Jij leert de perfecte hairstrokes te plaatsen maar ook hoe jij met de tool kunt shaden; creëren van een subtiele schaduw.

Tijdens deze opleiding oefen je op modellen zodat jij op professionele wijze en onder toezicht van specialisten de geleerde theorie vrijwel direct in de praktijk kunt brengen. Weten wat je gaat leren kijk bij lesinhoud.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap & reader
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd