Old School Barbier

Kappersopleiding Old School Barbier met erkend vakdiploma

Het barbiersvak draait om passie en vakmanschap. Bij de opleiding Old School Barbier ligt de focus op de technieken van een traditionele barbier, maar je leert ook technieken van een allround herenkapper. Door de kennis en ervaring die je tijdens deze opleiding opdoet, kan je gemakkelijk een eigen stijl ontwikkelen.

Steeds vaker kiest de modebewuste man voor een gespecialiseerde mannenkapper. Tijdens deze opleiding tot barbier raak je ook vertrouwd met het scheren en verzorgen van baarden en snorren. Dit gebeurt volgens de nieuwste haartrends voor heren. Onze kappersdocenten volgen alle ontwikkelingen van het barbiersvak en kennen de nieuwste barbierstechnieken. Hierdoor kunnen zij jou naar een hoger professionaliteitsniveau begeleiden. 

Na deze kappersopleiding beschik jij over alle nodige vaardigheden om trendy mannenkapsels te creëren. Deze opleiding is erg geschikt als je je wil specialiseren in het barbiersvak of een eigen barbierszaak wil openen. Deze opleiding is daarom dé start om een echte barbier te worden.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Erkend certificaat
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansluiten bij ANKO