Hair Colour Artist

Kappersopleiding Hair Colour Artist met erkend certificaat

Be the next top-stylist in hair colours! Haarkleuren is de moeilijkste vaardigheid binnen in het kappersvak. Om de mooiste haarkleurcreaties en nieuwste technieken uit te voeren is een opleiding haarkleuren onmisbaar. Jolange Opleidingen volgt de laatste kapperstrends en heeft de beste haarstylisten in dienst om zo jou de mooiste en moeilijkste haarkleurcreaties te leren. Iedereen met ervaring of zonder kapperservaring kan deze opleiding Hair Colour Artist volgen. Jolange Opleidingenpast gewoon haar opleiding aan naar jouw niveau!

Tijdens deze kappersopleiding leer je alles over het kleuren van het haar. Jij wordt klaar gestoomd tot top haarkleurspecialist. Groothandels en kapperssalons willen jou maar al te graag in dienst hebben, omdat jij alle kleurtechnieken na deze opleiding beheerst. En niet te vergeten wat een omzet jij kunt maken als zelfstandige ondernemer in de kappersbranche.

Wat kan je verwachten van deze opleiding: instromen op jouw eigen niveau en de nieuwste haarkleuringstechnieken van dit jaar zoals: Face Framing Highlights, Flash Colour Technique, Foilyage, 4D Hair Coloring en Metallic Hair Colours. Meer weten? Zie in ons lesprogramma.

Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen:

✔ Opleiding incl. werkmap
✔ Incl. examen. Niet geslaagd? Gratis herexamen
✔ Niet op elkaar oefenen, meer lesuren
✔ Erkend certificaat
✔ Kleine groepen met vakbekwame docenten
✔ Erkend opleider CRKBO geregistreerd
✔ Aansluiten bij ANKO