Opendag

Bij Jolange Opleidingen houden we niet van die stoffige, oubollige opendagen. Nee, wij pakken het anders aan! Geen opendag voor ons, maar een heuse proeverij! Schrijf je in en ontdek zelf wat onze opleidingen je te bieden hebben. Proef de sfeer, beleef de lessen en ontdek of het bij jou past. Want zeg nou zelf, wie wil er nou eindeloos luisteren naar saaie presentaties als je het ook zelf kunt ervaren? Weg met de traditionele open dagen en welkom bij onze unieke proeverijen! Schrijf je snel in en laat je smaakpapillen verrassen!

Jolange Proeverijen

Schrijf je in voor een Jolange Proeverij, waar je een unieke kans krijgt om te voelen en proeven of een opleiding bij je past. Tijdens deze dag krijg je een korte workshop en leer je alles wat je moet weten over jouw interessegebied. Ontmoet docenten, ervaar de sfeer van de school, en ontdek of dit jouw ideale opleiding is. Een inspirerende eerste stap naar jouw toekomst!

  • Proeverij: PMU Allround

    Stap binnen in de wereld van PMU Allround tijdens onze exclusieve belevenis. Of je nu een passie hebt voor schoonheid en precisie of een nieuwe carriè

    75,00
    Meer info >