Model zijn

MODEL ZIJN BIJ JOLANGE OPLEIDINGEN

Lijkt het je leuk om model te zijn of vind je het een uitdaging om een compleet nieuwe look of behandeling te krijgen? Dan kan je je hier aanmelden als model! Wij zijn altijd op zoek naar modellen! Op Facebook plaatsen wij ook regelmatig een oproep voor modellen, omdat helaas op het laatste moment nog wel eens een model het laat afweten. Dus we raden je aan om ook lid te worden van onze facebookpagina en deze te volgen.

Behandeling onder professionele begeleiding.

Je kunt je voor alle behandelingen die op onze site besproken worden (voor hair, beauty & wellness) aanbieden als model. Je wordt onder professionele begeleiding door een cursist behandeld.

Meld je aan!

Wil je model worden? Vul dan hieronder jouw e-mail adres in om een inschrijfformulier te ontvangen.

Wij vragen bij Jolange Opleidingen eenmalige inschrijfkosten van € 35,-. Hiermee wordt o.a. voorkomen dat modellen niet op komen dagen en de cursist altijd kan rekenen op de beschikbaarheid van het model.

Jolange Opleidingen en Derma Codes stellen zich niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich voor, tijdens of na de behandeling voordoen.

*
Type de letters en cijfers van de afbeelding.
Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.