Met deze behandelingen verdwijnen acne littekens gegarandeerd!

acne

Zeg maar dag tegen acne littekens! We worden allemaal wel eens wakker met een puistje in ons gezicht. Helaas kan het wel eens voorkomen dat er een litteken achter blijft. Inmiddels bieden veel salons acne behandelingen aan om jouw acne littekens drastisch te verminderen. Kan jij ook niet wachten op een mooie en gladde huid? Lees dan snel verder!


Microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling is tegenwoordig onmisbaar voor een schoonheidsspecialist! Bij deze behandeling gebruik je aluminiumoxide kristallen om tegen de huid aan te spuiten. Hierdoor ontstaan er nieuwe huidcellen en de huid is direct geactiveerd. De dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zonder verdoving wordt de huid weer stralend!

Fillers

Bij fillers denken de meesten al meteen aan volle opgespoten lippen. Echter hebben fillers nog veel meer functies. Het verwijdert ook acne littekens. Tijdens de behandeling wordt de huid gevuld en gehydrateerd door het hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid veel soepeler. De fillers kunnen aangebracht worden met de meso gun. Wil je hier meer over weten? Volg dan de opleiding Meso Gun Therapie bij Jolange Opleidingen!

Microneedling

Tijdens de microneedling behandeling met een dermapen worden er mini gaatjes in de huid gemaakt met fijne naalden. De gaatjes gaan in razendsnel tempo weer dicht. Tegelijkertijd maakt de huid meer collageen en elastine aan. Dit zorgt ervoor dat littekens langzaam wegtrekken. Heeft de huid nog een extra boost nodig? Dan is de Micronaaldtherapie perfect te combineren met verschillende soorten serums. Zo verlaat iedere bezoeker jouw salon met een stralende huid!

Fractional Laser

Voor de mensen die niet houden van naalden is dit de perfecte oplossing. De Fractional Laser bestaat uit verschillende micro laserstralen. Deze laserstralen veroorzaken kleine gaatjes in de huid. Het lichaam herstelt direct de beschadigde huid en geeft de huid extra bescherming door het aanmaken van nieuwe collageen. Dit zorgt voor een frisse en strakkere huid zonder acne littekens.

Deel dit bericht: