OPLEIDING COMPRESSIETHERAPIE & SPIERSTIMULATIE MET CERTIFICAAT 

Opleiding compressietherapie (lymfedrainage) is een brede mix van theoretische en praktijkgerichte handelingen. Het verstevigen van de spieren, voor bestrijding van cellulitis, intensieve lymfedrainage behandeling van vocht vasthouden/oedeem, verhelpt vermoeide benen, stimuleert de doorbloeding. Door de combinatie van de en infrarood body wrap is deze behandeling ook de oplossing bij afslanken voor benen, armen, billen en buik. 

Infrarood en gewichtsafname

Infraroodwrap is met goed resultaat in te zetten voor gewichtsafname. Door de dieptewarmte van infrarood op de huid wordt het huid- en spierweefsel optimaal gestimuleerd. Een natuurlijk gevolg is transpiratie. En zweten kost energie, waardoor de calorie verbranding op gang komt. Tijdens een behandeling met een Infraroodwrap is het mogelijk 1200 Kcal te verbranden. Ter vergelijking, een uur sporten levert gemiddeld tussen de 400-600 Kcal op.

Spierstimulatie

Wordt gebruikt om de spieren te activeren en zorgt dat de spieren weer sterker worden, verbluffende resultaten resulteert in een strakker en slanker lichaam! Het verhelpen van blessures na een training of revalidatieproces. De spierstimulatie apparatuur kan ook als ontspannende lichaamsmassage ingezet worden, door de verschillende bepaalde frequenties kan je alle kanten op.

Door verkeerd gebruik van de infrarood compressietherapie & spierstimulatie kan hier blijvende schade ontstaan, daarom heeft Jolange-opleidingen deze interessante opleiding compressietherapie & spierstimulatie samen gesteld.

Inhoud opleiding  compressietherapie & spierstimulatie:

Zeer praktijk gericht

 • Huidanalyse, aandoeningen en problemen
 • Huidverbetering
 • Zonebehandelingen o.a. decolleté, armen, benen, billen en buik
 • Het verbeteren of stimuleren o.a. afslanken , huidverbetering, versteviging, spierversteviging
 • Versnellen o.a.  afvalstoffen, bloedcirculatie en afvalstoffen
 • Relaxatie
 • Opheffen of bestrijden van o.a. cellulitis, pijn, stijfheid, artritis, gewrichtspijnen, menstruatie pijn, oedeem, lymfestroom, fybromyalgie, lusteloosheid, vermoeidheid, stress, rusteloze en pijnlijke benen
 • Lichaamspakkingen toepassen
 • Instellen infrarood, manuele lymfedrainage  en elektro-spierstimulatie apparatuur
 • Gehele massage gegeven van een uur
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties & contra-indicaties

 

Lichte theorie:

 • Anatomie  en dermatologie
 • Productkennis en materiaalkennis o.a. Primia Cosmetics
 • Hygiëne, en Arbo
 • Communiceren en adviseren

Gratis examen bij Jolange-Opleidingen.
Niet geslaagd? Geen probleem! Je kan zonder extra kosten herkansen!
Kleine groepen vanaf 1 t/m 4 cursisten!
Bij Jolange-Opleidingen zijn schriftelijke opleidingen en/of instructiefilms aanwezig

Duur van de opleiding 1 Dag of 1 avond 
Niveau Mbo 3
Thuisstudie theorie Circa 3 uur (voorafgaand aan de opleiding)
Thuisstudie praktijk Circa 5 uur (thuis na de opleiding)
Bestemd voor... Vanaf 16 jaar
Startdatum

Mogelijkheid om in te stromen op:

Dag:maandag t/m vrijdag

Avond: maandag of donderdag

Het gehele jaar door!

Tijden 9.00  t/m 15.00 uur of 16.30 t/m 22.00 uur

Kosten 

€ 299,-

erkend

$_85.jpg

OMSCHRIJVING COMPRESSIETHERAPIE & SPIERSTIMULATIE MET CERTIFICAAT

Opleiding compressietherapie en Infrarood bodywrap (compressietherapie) is een brede mix van theoretische en praktijkgerichte handelingen. het verstevigen van de spieren, voor bestrijding van cellulitis, intensieve lymfedrainage, behandeling van vocht vasthouden/oedeem, verhelpt vermoeide benen, stimuleert de doorbloeding. Een perfecte ondersteunende behandeling bij afvallen voor benen, armen, billen en buik. 

Infrarood en gewichtsafname

Infraroodwrap is met goed resultaat in te zetten voor gewichtsafname. Door de dieptewarmte van infrarood op de huid wordt het huid- en spierweefsel optimaal gestimuleerd. Een natuurlijk gevolg is transpiratie. En zweten kost energie, waardoor de calorie verbranding op gang komt. Tijdens een behandeling met een  Infraroodwrap is het mogelijk 1200 Kcal te verbranden. Ter vergelijking, een uur sporten levert gemiddeld tussen de 400-600 Kcal op.

Spierstimulatie

Wordt gebruikt om de spieren te activeren en zorgt dat de spieren weer sterker worden, verbluffende resultaten resulteert in een strakker en slanker lichaam! Het verhelpen van blessures na een training of revalidatieproces. De spierstimulatie apparatuur kan ook als ontspannende lichaamsmassage ingezet worden, door de verschillende bepaalde frequenties kan je alle kanten op.

Door verkeerd gebruik van de infrarood compressietherapie & spierstimulatie kan hier blijvende schade ontstaan, daarom heeft Jolange-opleidingen deze interessante opleiding compressietherapie & spierstimulatie samen gesteld.

 

Wat wordt er verstaan onder opleiding compressietherapie & spierstimulatie  Blonde_with_pads-and-therapist_2-1-e1396533461519.jpg

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De compressietherapie & spierstimulatie  behandeling voor te bereiden
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken
 • Arbo,  Milieu & Kwaliteitszorg
 • Algemene ondernemersvaardigheden

 

Beroepsmogelijkheden

 • Starten van een eigen afslanksalon
 • Werkzaamheden verrichten bij een massage salon
 • Werken bij beauty/wellness centra

 

Voor wie is de opleiding compressietherapie & spierstimulatie 

Vanaf 16 jaar. Voor deelname aan deze opleiding is geen vooropleiding vereist. Wel is het belangrijk om een goede motivatie te hebben.

 

Modellen

Tijdens deze opleiding werk je met echte modellen. Heb je geen model dan heeft Jolange-opleidingen een modellenlijst beschikbaar.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange-opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de hot stone opleiding nog vragen over dingen die niet nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.bailinebredafiguurbehandelingeninclusieffiguuranalyse-1-530488-regular.jpg

 

Lesdagen

Je kan bij Jolange-opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Dag iedere: maandag t/m vrijdag

Avond iedere: maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange-opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange-opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam

 

Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra  massage opleidingen verhoog  je de kans op een baan aanzienlijk. Naast het leren van de hot lava stone massage kun je bij ons terecht voor meerdere massage opleidingen. Na het volgen van een massage opleiding bij Jolange-opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen?  Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na je opleiding hot lava stone massage, kan je je nog verder specialiseren in bijvoorbeeld:

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.