Wekenlang perfect gekrulde wimpers

Bye bye wimperkruller en mascara, HELLO Lash Volume Lift! Bied jij jouw klanten in de salon al de Lash Volume Lift, ook wel LVL aan? Na deze behandeling heeft jouw klant wel 6 tot 8 weken perfect gekrulde wimpers.


Een unieke behandeling

De Lash Volume Lift behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers gelift worden, waardoor de wimpers langer en voller lijken. Geen gedoe meer met een wimperkruller – die bij verkeerd gebruik de natuurlijke wimpers kunnen beschadigen- en zelfs mascara is niet meer nodig! Elke ochtend opstaan met een geweldige oogopslag zonder er iets voor hoeven doen… Is dat wat jij jouw klant wil bieden? Start dan op 26 maart met de Beauty opleiding Lash Volume Lift (met erkend certificaat) bij Jolange Opleidingen en krijg 50% korting op je lesgeld!

Voor wie is de Lash Volume Lift?

De Lash Volume Lift is de ideale behandeling voor klanten die geen wimperextensions willen of kunnen zetten, bijvoorbeeld omdat ze allergisch zijn voor de lijm die bij deze behandeling wordt gebruikt. Maar LVL is ook ideaal voor de klant die weinig tijd heeft en toch elke dag een sprekende blik wil elke ochtend zonder al te veel gedoe. Met een LVL heb je minimaal 6 weken lang elke dag een frisse en open blik zonder er iets aan te hoeven doen. De LVL is ook een veelgeboekte behandeling bij klanten die op vakantie gaan. En aangezien deze wimperbehandeling bestendig is tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen, is dat natuurlijk een perfect moment om de behandeling te ondergaan. Want op vakantie willen we er graag mooi uitzien, maar het belangrijkste is me-time, family-time en genieten. Zorg dat jij jouw klanten deze ideale behandeling kan bieden!

Start de opleiding met een hoge korting!

Jolange Opleidingen biedt een uitgebreide opleiding met theorie en praktijk waarin jij in een dag of avond alles weet over hoe je deze behandeling moet uitvoeren. Klik hier voor meer informatie en schrijf je snel in om gebruik te maken van de 50% korting op deze opleiding.

Benieuwd naar alle opleidingen van Jolange Opleidingen? Klik hier voor het opleidingsaanbod!

Deel dit bericht: