OPLEIDING HAAR PERMANENTEN MET CERTIFICAAT

Heb jij altijd al de mooiste krullen willen creëren met behulp van haar permanenten? De mooiste en gekste creaties zijn hierdoor mogelijk! Bij Jolange opleidingen wordt de opleiding Haar Permanenten aangeboden, waarbij je in korte tijd veel leert over de nieuwste methodes en technieken om het haar te permanenten.

Je leert alles over het vakkundig zetten van o.a. gestapelde permanenten, volume permanenten, weave permanenten en terug van weggeweest, de spiraal permanenten. Onder professionele begeleiding van vakexperts beheers je in korte tijd over de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het haar foutloos te permanenten.

Na het behalen van je diploma haar permanenten bij Jolange opleidingen kun je zo snel mogelijk jouw geleerde vaardigheden toepassen binnen een kapsalon of als zelfstandige. Meld je direct nog aan!

Inhoud kappersopleiding Haar Permanenten:

Zeer praktijkgericht:

 • Haaranalyse
 • Wassen en hoofdmassages o.a. thaise
 • Volumepermanent
 • Papilloten permanent
 • Spiraalpermanent
 • Straighten van het haar
 • Behandelplan opstellen
 • Indicaties en contra-indicaties

Lichte theorie:

 • Anatomie, fysiologie en dermatologie
 • Portfolio samenstellen
 • Product en materiaalkennis
 • Hygiëne, arbeid en milieu
 • Communiceren en adviseren

 

Bij afname van het startpakket bij groothandel Derma Codes gratis kapperskop t.w.v. € 64.00 

Gratis examen. Niet geslaagd? Gratis herkansen! 

Kleine groepen vanaf 3 t/m 16 cursisten. Vanaf 8 cursisten 2 docenten.

Aanwezig schriftelijke opleiding en of instructiefilm.

Bij Jolange opleidingen heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een dag- of avondopleiding!
Je kan kiezen voor een vrije instroom. Dan bepaal je zelf jouw startdatum. Je kan ook kiezen voor een vaste startdatum. Jouw wachten wordt dan beloond met een leuke korting!

 

Dagopleiding

Avondopleiding

Duur van de opleiding:

3 weken - 1x per week

5 weken - 1x per week

Lestijden:

9.30 t/m 15.45 uur

19.00 t/m 22.00 uur

Thuisstudie theorie:

Circa 1 uur per week

Circa 1 uur per week

Thuisstudie praktijk:

Circa 6 uur per week

Circa 3 uur per week

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:


Maandag of donderdag


Maandag of donderdag

Vaste Startdata:

17 juni, 1 augustus,
2 september,
28 oktober of 
2 december

29 juli, 16 september,
9 december 
of 17 januari 

Kosten vrije instroom:

€ 425,-

€ 425,-

Kosten vaste startdata:

€ 325,-

€ 325,-

Niveau praktijk:

Vergelijkbaar met mbo-3

Bestemd voor:

Vanaf 16 jaar - Geen vooropleiding nodig

Wat wordt er verstaan onder opleiding haar permanenten?

jluio.jpg

 • Zelfstandig werken
 • De cliënt ontvangen en adviseren
 • De permanentbehandeling voor te bereiden
 • Het haar te permanenten föhnen, stylen
 • Je creativiteit in te zetten
 • Klantgericht te handelen
 • Te plannen en organiseren
 • Hygiënisch en milieubewust te werken
 

Voor wie is de opleiding permanenten?

In principe kan iedereen (vanaf 16 jaar) de opleiding volgen. Ook voor diegene die een eigen salon willen beginnen is deze kappersopleiding zeer geschikt.

 

Modellen

Voor deze kappersopleiding maken wij gebruik van zowel kappershoofden als echte modellen. Je dient zelf voor modellen te zorgen, lukt dit niet beschikken wij over een modellenlijst.

 

Bijzonderheden

Na de opleiding ontvang je een certificaat. Jolange opleidingen geeft 100% certificaatgarantie. Heb je na de kappersopleiding nog vragen over dingen die niet nog niet helemaal duidelijk zijn in de praktijk, dan kun in overleg met de docent terug komen voor een kosteloze les.

 

Aanwezig: Schriftelijke opleiding en of instructiefilm.


Lesdagen

Je kan bij Jolange opleidingen zelf een voorkeursdatum en voorkeursdag aangeven.

Deze kappers opleidingen starten maandelijks.

1 x per week

 • Dagopleiding iedere maandag, donderdag 
 • Avondopleiding iedere maandag of donderdag

 

Gratis examen

Binnen opleidingsschool Jolange is het afleggen van een examen geheel gratis. Niet geslaagd? 
Geen enkel probleem, je kunt zonder extra kosten herkansen!

 

Oefening baart kunst – Investeer in jouw toekomst

Bij Jolange opleidingen geniet je van een professionele opleiding/cursus waarin jij wordt opgeleid tot een echte professional die zijn vak verstaat! Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat dit alleen kan door een intensief lesprogramma te volgen welke gegeven wordt door een vakkundig docente. Maar alleen deze lessen volgen is niet voldoende. Om ervoor te zorgen dat jij straks echt volledig alles weet wat bij de opleiding hoort is het essentieel dat je ook thuis oefent. Zo kan je altijd om feedback vragen aan jouw docente. Dit is een essentieel onderdeel van iedere opleiding/cursus.

Om de kosten van het startpakket zo laag mogelijk te houden met behoud van kwaliteit, hebben wij met groothandel Derma Codes voor hair, beauty en wellness een samenwerking, waardoor wij jouw startpakket voor de voordeligste prijs kunnen aanbieden. Als je een startpakket afneemt bij groothandel Derma Codes krijg je bij diverse opleidingen enkele starttools gratis. Gebruik van diverse beauty apparatuur wordt voor een redelijk bedrag per dag verhuurd aan onze Jolange-cursist.  Dit kunnen wij doen doordat wij  speciale afspraken hebben met onze leverancier, waar jij van profiteert.

Bij Jolange opleidingen ben je zeker van kwalitatief en persoonlijk onderwijs, dat garanderen wij jou!

Importeur & Groothandel Derma Codes in Rotterdam


Extra en vervolgopleidingen

Door het volgen van extra opleidingen vergroot je de kans op een baan aanzienlijk. Een verkorte kappersopleiding permanenten is ook perfect om jezelf om te scholen tot kapper. Naast het leren permanenten kun je bij ons terecht voor veel meer opleidingen op het gebied van haarmode en beauty. Na het volgen van een onze opleidingen heb je tevens een goede basis om voor jezelf te beginnen. Ben je al als zelfstandige begonnen? Verhoog dan je omzet door meerdere vaardigheden te leren. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Na je kappersopleiding permanenten kan je je nog meer specialiseren in bijv:

Omschrijving van de opleiding Haar Permanenten met certificaat

Permanenten is een chemische en intensieve ingreep voor het haar. Tijdens het haar permanenten kan het haar flink beschadigd raken. Elk permanent verandert het haar van structuur en als deze structuurverandering te agressief is (risico), wordt het haar dof en stug. Maar met de professionele opleiding haar permanenten van Jolange opleidingen voorkom je dit risico volledig. Je leert om op de juiste manier om te gaan met de permanent vloeistof en de daarop afgestemde permanent rollers, zodat je altijd het gewenste resultaat zult behalen.

Je leert onder professionele begeleiding verschillende permanenten te zetten, zodat jou klant altijd met een prachtig kapsel jouw kapsalon zal verlaten.

Met een permanent vloeistof en daarop afgestemde permanent rollers, kun je verschillende permanenten zetten. Misschien wil jouw klant schitterende spiraalachtige krullen, of misschien wil hij of zij alleen wat meer volume. Mogelijk heeft jouw klant last van die vervelende natuurlijke "vleugeltjes" die zij elke dag moet stijlen om het haar glad te krijgen. Ook voor dat probleem biedt permanentvloeistof een oplossing.

erkend

Ook enthousiast geworden?

Ga dan naar de inschrijfpagina en geef jouw voorkeursdata op en schrijf je direct in!

Ik wil me nu inschrijven >
Brochure
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.