Vacature Kapper/Haarstylist (kantoorbaan)

Wat leuk dat jij de tijd wilt nemen om onze vacature te lezen! Wij zijn namelijk op zoek naar jou! Ben jij een Kapper die graag zijn of haar kwaliteiten wil gebruik om onze opleidingen naar een hoger niveau te tillen? Vanwege de aanhoudende populariteit van ons kappersopleidingen willen wij aan jou vragen om ons huidige team te komen versterken. Lees snel verder dan vertellen wij jou meer over onze leuke organisatie en wat wij jou kunnen bieden.


Wie zijn wij?

Jolange Opleidingen is dé beauty opleider van Nederland op het gebied van: kappers, pedicures, permanente make-up, tatoeages, piercings en apparatuur. Wij hebben een directe samenwerking met de groothandel Derma Codes. Zij zitten bij ons inpandig en leveren al onze producten en materialen die gebruikt worden voor o.a. al onze kappersopleidingen.

Jolange Opleidingen biedt meerdere professionele kappersopleidingen aan. Dit betreffen diverse allround opleidingen met vakdiploma, maar ook kortere cursussen zoals Haar Föhnen, Hair Colour trainingen, Hairweaving, Hairextensions, Watergolven en nog velen meer. Er wordt continue ingespeeld op nieuwe trends en behoeftes vanuit de branche. Exciting isn’t it?


Wat ga je doen?

Bij Jolange Opleidingen zijn wij op zoek naar een ervaren kapper die onze kappersopleidingen onder zijn of haar vleugels neemt. Zo ga je aan de slag om de kappersopleidingen op de website up-to-date te houden, ben jij verantwoordelijk voor het lesmateriaal en ben jij continue op zoek naar nieuwe trends om de kappersopleidingen te verbeteren. Deze baan biedt jou ook veel afwisseling! Zo kun je als invaller fungeren voor onze kappersopleidingen en zorg jij voor het tip-top in orde houden van het lesprogramma. Nog geen ervaring in lesgeven? No problem! Jolange Opleidingen leidt jou op tot docent!


Wie ben jij?

• Je hebt een afgerond Kappersdiploma
• Je bent op de hoogte van nieuwste kapperstrends
• Je hebt oog voor detail en kan alles tot in de puntjes uitwerken
• Je bent geen digibeet en kunt overweg met Microsoft Office

 
Wat bieden wij?

• Interne trainingen
• Een werkomgeving waar passie voorop staat
• De leukste collega’s!
• Gezellige uitjes en borrels na werk

Denk jij na het lezen van deze vacature: Dit ben ik! Solliciteer dan nu op deze functie en dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek op onze kappersschool! Mail je CV en Motivatiebrief naar: rukaiya@jolange-opleidingen.nl. 

Tot snel bij Jolange-Opleidingen!