Jouw wimpers de lockdown laten overleven

Wimpers vlinder

Nu alle salons dicht zijn zitten we allemaal met onze handen in het haar. Wie gaat nu onze wimpers doen? Door de tweede lockdown moeten we creatief zijn om alsnog flashy en classy de feestdagen in te gaan. Maar hoe ga je met jouw wimperextensions om en wat kun jij doen om jouw wimpers zo goed mogelijk te verzorgen?


Hoe overleven jouw wimpers de lockdown?

De verzorging van jouw gezonde, natuurlijke wimpers is het belangrijkste onderdeel. Om de wimpers zo min mogelijk te beschadigen, of in de ergste gevallen zelfs uit te laten vallen, is het verstandig om de wimperextensions niet zelf te verwijderen of los te trekken. Elke wimper heeft een haarcyclus van 2 maanden. Uiteindelijk zullen de wimperextensions vanzelf uitvallen met jouw eigen haartjes.

Verzorging die je zelf kunt doen

Bij een online drogist of cosmetica winkel kun je mascara op waterbasis kopen en de eventuele lege plekjes verbloemen. Investeer in een wimperborsteltje en micellair water of wimper shampoo. Gebruik dit dagelijks om de wimpers goed schoon en in vorm te houden. Je kan hiernaast ook normaal kraanwater gebruiken om het gebied rond je wimpers en ogen eens goed onder te dompelen. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een kommetje van je handen te maken. Maar het allerbelangrijkste; wrijf vooral niet in de ogen!

Bescherm je wimpers extra goed

Hiernaast kan je ook een coating over de bestaande wimpers en wimperextensions doen om zo de levensduur te verlengen. De Black Diamond Coating Sealant geeft naast een volle, zwarte uitstraling ook een coating aan. Deze coating zorgt voor bescherming tegen vocht, stof, traanvocht en transpiratie. En je hoeft deze maar 1 keer in de 3 dagen te gebruiken! Crystal Drop Coating Sealant is de transparante versie.

Je kunt natuurlijk ook een serum gebruiken om jou eigen, natuurlijke wimpers mooie te laten glanzen. De Blink Lash Essence is een transparant serum dat jou wimpers voedt en ze weer elastisch en glanzend maakt. Dit zorgt uiteindelijk voor vollere wimpers en minder uitval.

Nooit meer zonder wimperstylist zitten?

Het is natuurlijk enorm vervelend om zonder wimperstylist te zitten. Dit is te voorkomen als je met je beste vriendin alles leert over wimpers om vervolgens de behandelingen zelf te doen!  Jij kan binnen een korte tijd dé wimperexpert worden die jij en jou vriendinnen nodig hebben! Dit doe je bijvoorbeeld met de opleiding:

Allround Wimperstyling

Volg de opleiding Allround Wimperstyling en leer alles over wimpers verlengen, krullen en voller maken.

Lash Volume Lift

Met Lash Volume Lift creëer je volume en lengte bij de natuurlijke wimpers , zonder wimperextensions aan te brengen.

Wimperextensions One By One

Wimperextensions One by One is de opleiding om een goede wimperstylist te worden! Bij One by One werk je met individuele wimperhaartjes.

Deel dit bericht: