Is een behandeling met de meso gun veilig?

meso gun blog

De meso gun is een revolutionair apparaat, waarmee je natuurlijke fillers en serums kunt injecteren. Wij krijgen veel vragen over deze techniek en de veiligheid van dit beauty apparaat. In deze blog vertellen wij daarom precies hoe de meso gun werkt en hoe veilig de behandelingen met een meso gun zijn.


Veiligheid van de Derma Codes meso gun

De Derma Codes meso gun beschikt over een uniek, intelligent systeem dat bepaalt hoeveel van het serum of de filler in de huid wordt gebracht. Ook is het flinterdunne naaldje beveiligd, zodat deze niet te diep de huid in kan. Te veel of te diep inbrengen is hierdoor uitgesloten. De meso gun van Derma Codes is daarnaast uitvoerig getest en – waar nodig – aangepast. Hierdoor is een behandeling met de meso gun van Derma Codes volkomen veilig, mits je de opleidingen Meso Gun Therapie en Meso Gun Masterclass hebt gevolgd. Tijdens deze opleidingen leer je namelijk uitvoerig hoe het apparaat werkt, hoe je alle behandelingen uitvoert en hoe je hygiënisch en veilig werkt.

Meso gun behandelingen

Met de meso gun kun je verschillende huidverjonging- en huidverbeteringsbehandelingen uitvoeren. De behandelingen met de meso gun worden ook wel mesotherapie of mesolift genoemd. Als de huid ouder wordt, verliest het collageen en elastine. De huid verslapt, wordt dof en verliest vitaliteit. Met de meso gun kun je serums in de huid brengen die een vitaminecocktail bevatten. Dit geeft de huid een complete boost en zorgt ervoor dat de huid een stralende, egale teint krijgt.

Met de meso gun kun je ook verschillende fillers op basis van hyaluronzuur gebruiken. Met deze fillers kun je rimpels laten verdwijnen, de huid verstrakken en de contouren van het gezicht benadrukken. Kraaienpootjes verdwijnen, de neus-lippenplooi vermindert en rimpels in het voorhoofd zijn niet meer zichtbaar. Ook zijn de natuurlijke fillers zeer effectief om meer volume in het gezicht aan te brengen. Zo kun je de lippen vergroten en de jukbeenderen benadrukken.

Fillers en serums

De producten die Jolange Opleidingen voor de meso gun gebruikt, bestaan uit natuurlijke en lichaamseigen stoffen zoals vitamines en hyaluronzuur. Deze stoffen zijn bevorderlijk voor de huid en niet gevaarlijk. Het lichaam voert de semi-permanente fillers en serums op natuurlijke wijze af. Dit in tegenstelling tot chemische fillers. De fillers en serums die je via Derma Codes kunt bestellen, zijn daarnaast allemaal gekeurd en voldoen aan de Europese normen. Zo zijn de e.p.t.q. S 100 en e.p.t.q. S 300 als ’s werelds veiligste monofasische filler bevonden.

Behandelingen met de meso gun zijn dus volkomen veilig als een expert deze uitvoert met de juiste producten. Laat je daarom goed informeren, voordat je een behandeling met de meso gun ondergaat.

Let op: Jolange Opleidingen werkt uitsluitend met de producten en meso gun van Derma Codes om bovengenoemde redenen. Over de veiligheid van andere apparaten en producten kunnen wij daarom geen uitspraken doen.

Deel dit bericht: