iDeal Je kan je inschrijven voor één van de opleidingen van Jolange Opleidingen door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Door middel van het inschrijfformulier kan je jouw voorkeursdata en beschikbare dagen opgeven.

Wij vragen het volledige cursusgeld of een aanbetaling gelijktijdig met de digitale inschrijving te voldoen:
- Bij een opleiding t/m € 400,-: het volledige cursusgeld
- Bij een opleiding > € 400,-: een bedrag van minimaal € 400,-
- Bovenvermelde betalingen worden vermeerderd met € 35,- administratiekosten.

Zodra de betaling is volbracht, is de inschrijving voltooid. Hier ontvang je een automatische bevestiging van via een e-mail. Heb je 2 dagen na betaling nog geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Binnen uiterlijk 14 dagen na jouw inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van de afdeling Planning met jouw startdatum met verdere instructies.

Startdatum
- Bij Jolange Opleidingen heb je de mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen.
- Via het inschrijfformulier kan je 2 voorkeursdatums opgeven alsmede op welke dagen je wel of niet kan. Wij houden hier uiteraard rekening mee.
- De afdeling Planning verwerkt jouw inschrijving aan de hand van de door jou opgegeven data.
- Binnen uiterlijk 14 dagen na jouw inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van de afdeling Planning met jouw startdatum met verdere instructies.
- Als je een voorkeursdatum kiest binnen 14 dagen vanaf heden, vervalt jouw herroepingsrecht en kan je niet meer kosteloos annuleren.

Lesmateriaal
Om professioneel van start te kunnen gaan, moet je thuis goed oefenen om je de technieken eigen te maken. Hiervoor heb je de juiste materialen nodig, daarom werken wij samen met beautygroothandel Derma Codes. Als cursist van Jolange Opleidingen kan je bij Derma Codes speciaal samengestelde startpakketten (lesmaterialenpakketten) aanschaffen tegen groothandelsprijzen.

Bij iedere opleiding is een theorieboek en/of instructiefilm beschikbaar waar je tijdens de les gebruik van mag maken. Wil je deze theorie zelf ook in huis hebben? Dan kan je deze kopen en downloaden op www.dermacodes.nl.

LET OP!: Wij verkopen zelf geen producten. Je kan, nadat je bij ons ingeschreven bent, via www.dermacodes.nl een startpakket bestellen. Je bent echter niet verplicht de materialen daar aan te schaffen! En je mag ook met jouw eigen materialen werken, maar houdt er rekening mee dat je zonder materialen niet deel kant nemen aan de opleiding.

Modellen
Tijdens de meeste opleidingen heb je één of meer modellen nodig. Dit vind je terug op de informatiepagina van de desbetreffende opleiding onder het kopje: 'Klik hier voor meer informatie'.

Het is de bedoeling dat je zelf een model mee neemt, bijvoorbeeld een vriendin of een kennis.

Kan je geen modellen vinden? Geen nood! Wij beschikken over een grote modellenlijst met serieuze modellen die graag meewerken aan jouw studie. De modellenlijst kun je per mail aanvragen.

Ook heb je de mogelijkheid om een oproep te plaatsen op onze Facebook pagina.

Voorwaarden
- Zie hier al onze Algemene voorwaarden
- Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en vrijgesteld van btw.
- Studiekosten zijn in veel gevallen aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor verwijzen wij jou naar de Belastingdienst.
- Als je een voorkeursdatum kiest binnen 14 dagen vanaf heden, vervalt jouw herroepingsrecht en kan je niet meer kosteloos annuleren.
- Jolange Opleidingen is niet verantwoordelijk voor de consequenties van op het inschrijfformulier foutief ingevulde gegevens.

Betalingen
- Een aanbetaling kan contant of per pin voldaan worden wanneer de cursist zich aan de receptie inschrijft. Hiervoor dient vooraf telefonisch of schriftelijk toestemming te worden gevraagd.
- Betaling van het resterende cursusgeld dient binnen zeven (7) dagen na factuurdatum ontvangen te zijn, met als voorwaarde dat de opleiding niet binnen twee (2) werkdagen na de vervaldatum aanvangt.
- Indien de opleiding binnen twee (2) werkdagen aanvangt, is betaling van het resterende bedrag uitsluitend mogelijk op locatie (pin of contant), vóór aanvang van de Lesdag.
- Overschrijving per bank is niet mogelijk in verband met de verwerkingstijd van betalingen.

Betalingsregeling:
- Langlopende opleidingen kunnen, indien gewenst, worden betaald in termijnen (aanbetaling is alsnog vereist).
- Een betalingsregeling is alleen mogelijk als dit staat aangeven op de informatiepagina van de desbetreffende opleiding.
- Een betalingsregeling dient zelf aangevraagd te worden via het inschrijfformulier.
- Bij een betalingsregeling wordt het opleidingsbedrag verhoogd met 5%.
- Wanneer een cursist na inschrijving alsnog wilt omzetten naar een betalingsregeling, zal er € 35,- administratiekosten in rekening worden gebracht.

Inschrijfformulier
*
*
*
*
*
*
*
*
* (Je geboortedatum wordt gebruik op het diploma/certificaat)
*
Bij het volgen van deze opleiding raden wij aan om zelf apparatuur mee te nemen.
Bent u in de gelegenheid uw eigen apparatuur mee te nemen?
JA, ik ben in de gelegenheid en neem deze mee naar de opleiding.
NEE, ik ben niet in de gelegenheid en wil deze graag huren (www.dermacodes.nl)
Subtotaal:
0.00

Administratiekosten:
35.00

Huur apparatuur:
0.00

Totaal Aanbetaling:
35.00
*
*
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.