Beste cursisten en modellen,

Bij Jolange Opleidingen hechten wij veel waarde aan de veiligheid van onze cursisten, modellen en personeelsleden. Op het moment is er een reële dreiging van het Coronavirus in Nederland. Om jouw en onze veiligheid te waarborgen vragen wij je om het volgende:

 
Heb je het vermoeden dat je ziek bent?

Dan verzoeken wij je vriendelijk dit te melden bij de receptie. Er zal dan gekeken worden of het verantwoord is om die dag deel te nemen aan de opleiding of behandeling. In het ergste geval zullen wij je verzoeken het pand te verlaten en een eventuele besmetting (na bezoek aan een specialist) direct aan ons door te geven.

 
Wat doet Jolange Opleidingen verder om mijn veiligheid te waarborgen?

Meer dan ooit zal Jolange Opleidingen toezien op de inpandige hygiëne en de hygiëne tijdens de behandelingen. Indien afgeweken wordt van onze hoge hygiëne standaard zal hierop actie worden genomen. Dit betekend het bijsturen tijdens een behandeling of het extra goed reinigen van de ruimte.

 
Wat kan ik doen om bij te dragen aan een hygiënische omgeving?

• Was regelmatig je handen.
• Hoest niet in je handen maar in je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoeken en hergebruik deze nooit.
• Wees alert op een gebrek aan hygiëne en meldt dit direct bij de balie.

Wij hopen je hiermee gerust gesteld en voldoende te hebben geïnformeerd. Indien je vragen hebt kun je je melden bij de receptie.