Geslaagde cursisten

Ben jij geïnteresseerd in een opleiding bij Jolange Opleidingen? Je kunt je niet beter laten informeren dan door onze geslaagde cursisten. Daarom hebben wij een aantal cursisten gevraagd om iets meer te vertellen over hun gekozen opleiding en wat hun ervaringen zijn bij Jolange Opleidingen. 

Op onze Facebook-pagina en Instagram-account plaatsen wij regelmatig foto’s van onze ‘wall of fame‘. Deze cursisten zijn geslaagd voor hun opleiding en kunnen niet blij genoeg zijn. Volg onze social-mediakanalen en blijf op de hoogte van wat er allemaal gebeurt in ons opleidingsinstituut!

Maak hieronder kennis met een aantal cursisten. Wil jij ook vereeuwigd worden op onze website? Laat het dan weten via: info@jolange-opleidingen.nl.

Maak kennis met…

 

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Kelly heeft de opleiding PMU Powderbrow Artist succesvol afgerond. Wat was ze blij met haar certificaat! Kelly stuurt nu al haar klanten met perfecte wenkbrauwen naar huis.”

 

lydia

“Ook Lydia heeft het certificaat voor de opleiding PMU Brow Artist behaald. Zij ging gelijk aan de slag met de geleerde technieken om de mooiste wenkbrauwen te creëren.”

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Denise ging na het behalen van haar certificaat direct aan de slag met de geleerde technieken. Zij weet na de opleiding PMU Lip Artist alles om de mooiste volle lippen te creëren!”

 

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Yasmina is met succes geslaagd voor de opleiding Hair Colour Artist bij Jolange Opleidingen. Zij maakt nu al haar klanten blij met een mooi gekleurd en gestyled kapsel.”

 

 

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Bechir is erg trots op zijn certificaat voor de opleiding Allround Kapper. Hij heeft alle kniptechnieken onder de knie en kan gelijk van start als kapper. Wij wensen hem veel succes met zijn kapperscarrière!”

 

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Leer ook Tatoeëren bij Jolange Opleidingen. Johnny en Tanne zijn professionele tattoo-artiesten geworden. Zij maken de mooiste designs en kunnen niet wachten om een eigen tattoo-studio te openen!”

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Deze dames zijn super blij met hun diploma Schoonheidsspecialist Versneld Niveau 3! Als volleerde huiddeskundigen kunnen ze snel aan de slag in hun eigen schoonheidssalon. Veel succes dames!”

 

Geslaagde cursisten Jolange Opleidingen

“Dofoah is na haar opleiding Allround Nagelstylist begonnen aan haar carrière in de nagelstyling. Zij creëert nu de mooiste nagels en kan aan alle wensen van haar klanten voldoen. Wij zijn benieuwd naar al haar werk!”

 

Meer reviews lezen?

Al onze reviews kun je teruglezen op de volgende kanalen: