Fruitzuren & Peelings – wat doen ze voor de huid?

fruitzuur peeling - blog - foto

Glowing skin is the best foundation. Ready om je huid een boost te geven en die glow te krijgen waar je altijd van gedroomd hebt? Laten we het hebben over fruitzuren en peelings: de geheime wapens die je huid een flinke oppepper kunnen geven.


 
Fruitzuren?

Fruitzuren, ook bekend als alpha hydroxy zuren (AHA’s), zijn letterlijk fruitzuren, dus zuren uit fruit. Denk aan citroenen, sinaasappels en appels. Deze zuren werken als exfolianten, wat betekent dat ze de bovenste laag van dode huidcellen verwijderen en als een soort scrub werken. Say hello tegen een gladde, stralende huid!

 

Voordelen van fruitzuren

Bye Bye Dode Huidcellen: Fruitzuren scrubben de oude huidcellen weg, waardoor je huid er meteen frisser en jonger uitziet.
Hello Hydration: Sommige fruitzuren, zoals glycolzuur, zijn echt amazing omdat ze je huid super gehydrateerd houden. Zeg maar dag tegen die droge, schilferige huid!
Collageen Boost: Fruitzuren kunnen de aanmaak van collageen stimuleren. En we weten allemaal dat collageen gelijk staat aan een stevige, veerkrachtige huid. Yes, please!

 

Peelings?

Peelings zijn behandelingen waarbij een chemische oplossing op de huid wordt aangebracht om de bovenste laag te verwijderen. Dit bevordert de groei van nieuwe huidcellen en kan verschillende huidproblemen behandelen, zoals acne, hyperpigmentatie en fijne lijntjes. Dus wil je af van puistjes, verkleuringen of fijne lijntjes? Peelings got your back!

 

Voordelen van peelings

Out with the Old: Peelings zorgen ervoor dat beschadigde huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor je een frisse, nieuwe huidlaag tevoorschijn tovert.
Smooth Operator: Door die dode huidcellen te verwijderen, wordt je huidtextuur als zijdezacht. Goodbye, ruwe plekjes!
Bye Bye Huidproblemen: Last van acne, donkere vlekjes of fijne lijntjes? Peelings kunnen die allemaal aanpakken, waardoor je huid er weer gezond en stralend uitziet!

Fruitzuren en peelings zijn een gouden combinatie die je altijd laten stralen. Met hun krachten kun je die huidproblemen aanpakken en die glow krijgen waar je altijd van gedroomd hebt. Dus waar wacht je nog op? Tijd om die huid te laten shinen!

Safety first

Let op voordat je enthousiast aan de slag gaat: deze producten kunnen best heftig zijn voor je huid, vooral als die gevoelig is. Start dus rustig aan en test eerst een klein stukje huid.
Wil je het echt professioneel aanpakken en deze huidverbeterende behandelingen geven aan anderen? Onze opleiding Schoonheidsspecialist Basis maakt het mogelijk om in korte tijd een gecertificeerde schoonheidsspecialist te worden! Tijdens deze complete schoonheidsopleiding leer je alles om professionele schoonheidsbehandelingen te geven. How cool is that?!

Deel dit bericht: