Jolange Opleidingen verovert de beautywereld: doe jij mee?

Bij het starten van een eigen beautyschool komt natuurlijk heel wat kijken. Hoe fijn is het om minder risico’s te nemen met het starten van een eigen bedrijf? Wij zijn altijd bezig met nieuwe beauty-ontwikkeling en door de enorme drukte zijn wij nu klaar voor om onze school uit te breiden. Droom jij van een eigen beautyschool? Dan helpen wij jou graag om onder de vlag Jolange Opleidingen een eigen onderneming op te zetten!

Jouw salon kan al de oplossing zijn!

Heb jij een eigen salon, wellnessresort, studio of beautycentre op min. 25 km afstand van Jolange Opleidingen? Dan kan dat al snel voldoende zijn om te gaan franchisen. Wanneer jouw locatie beschikt over voldoende behandelstoelen en ruimte(s) kunnen we aan de slag. Eveneens kunnen wij jouw (toekomstige) personeel trainen om docent te worden in jouw salon! De rest? Dat regelen wij…. Download de checklist hier:  Checklist Franchise Jolange opleidingen

Alle ruimte voor jouw eigen identiteit

Jouw eigen identiteit laten zien aan de (lokale) doelgroep, dat is in de beautywereld ontzettend belangrijk. Dat vinden we bij Jolange Opleidingen ook, zo vertelt Jolanda Jagt, eigenaresse en oprichtster van Jolange Opleidingen: “Als ondernemer krijg jij hier dan ook alle ruimte voor bij Jolange Opleidingen. Jij hebt de ambitie en wij de ervaring. Dat is toch de perfecte combinatie?” Het enige wat jij hoeft te doen is dat de perfecte locatie uitzoeken met min. 500 vierkante meter, waarna er direct gestart kan worden. Jolange Opleidingen doet de rest!

De deuren van het Jolange Opleidingen staan altijd open

Jij bent natuurlijk het liefst bezig met dat waar jij goed in bent en waar jouw passie ligt: het beauty-vak. Iedere dag staan alle Jolange-collages, het hoofdkantoor en een team van beauty-specialisten voor jouw klaar. Ze ontzorgen en ondersteunen jou bij heel veel facetten van het zelfstandig ondernemerschap. De ICT-specialisten van Jolange Opleidingen zorgen ervoor dat jouw school online goed bereikbaar is en dat jij optimaal kunt werken met onze systemen. Alles wordt vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam geregeld.

Wat doet Jolange voor jou?

Vanuit het hoofdkantoor van Jolange wordt eigenlijk alles al voor jouw geregeld. Zo is ons marketingteam volop bezig met het regelen van inschrijvingen op jouw locatie. Samen met jou regelen wij de planning met de cursisten en de docenten.

Jouw docenten zijn samen met jou het hart van de zaak. Daarom zorgt Jolange ervoor dat jouw docenten goed worden voorbereid op het lesgeven van hun vak. Dit doen we doormiddel van goede docententrainingen en laten we de docenten meelopen met andere docenten.

Jij kan dus verwachten dat vanuit Jolange vrijwel alles wordt geregeld. De boekhouding, marketing, planning en noem maar op! Zolang jij het maar draaiende houdt! 😉

De extra voordelen:

Jolange opleiding is inmiddels al actief sinds 2003 en één van de beste opleidingsinstituten in de hair, beauty en wellness branche. Dit betekend dat wij jou er van kunnen garanderen dat jij vanaf dag 1 gelijk begint met omzet maken.

Een sterke formule en veel eigen inbreng

Dat de franchiseformule zo goed is geworden, is te danken aan het feit dat de formule volop kansen biedt. “Er zijn veel mogelijkheden: jij hebt een sterk team achter jouw staan en Jolange ondersteunt, wanneer nodig, op verschillende gebieden. Daarnaast kan je als ondernemer echt je ei kwijt. Jij runt de zaak! Voor mij is het win-win, een sterke formule en jij hebt je eigen inbreng in jouw onderneming.” Zo vertelt Jolanda Jagt.

Ben jij er klaar voor?

Sta jij te popelen om groot te worden in het beauty-onderwijs? Herken jij jezelf in ons aanbod en begint het ondernemersbloed bij jou sneller te stromen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ambitieuze mensen.

Mail naar: rukaiya@jolange-opleidingen.nl