Jolange Opleidingen verovert de beautywereld: doe jij mee?

Bij het starten van je eigen beautyschool komt natuurlijk heel wat kijken. Hoe fijn is het om minder risico’s te nemen met het starten van een eigen bedrijf? Wij zijn altijd bezig met nieuwe beauty-ontwikkeling en daarom zijn wij er nu klaar voor om onze school uit te breiden. Droom jij van je eigen beautyschool? Dan helpen wij jou graag om onder de vlag Jolange Opleidingen een eigen onderneming op te zetten!

Alle ruimte voor je eigen identiteit

Jouw eigen identiteit laten zien aan je (lokale) doelgroep, dat is in de beautywereld ontzettend belangrijk. Dat vinden we bij Jolange Opleidingen ook, zo vertelt Jolanda Jagt, eigenaresse en oprichtster van Jolange Opleidingen: “Als ondernemer krijg je hier dan ook alle ruimte voor bij Jolange Opleidingen. Jij hebt de ambitie en wij de ervaring. Dat is toch de perfecte combinatie?” Het enige wat jij hoeft te doen is dat de perfecte locatie uitzoeken met min. 500 vierkante meter, waarna je gelijk kunt starten. Jolange Opleidingen doet de rest!

De deuren van het Jolange Opleidingen staan altijd voor je open

Jij bent natuurlijk het liefst bezig met dat waar je goed in bent en waar je passie ligt: het beauty-vak. Iedere dag staan alle Jolange-collages, het hoofdkantoor en een team van beauty-specialisten voor je klaar. Ze ontzorgen en ondersteunen jou bij heel veel facetten van het zelfstandig ondernemerschap. De ICT-specialisten van Jolange Opleidingen zorgen ervoor dat jouw school online goed bereikbaar is en dat jij optimaal kunt werken met de systemen die je nodig hebt. Alles wordt vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam geregeld.

Een sterke formule en veel eigen inbreng

Dat de franchiseformule zo goed is geworden, is te danken aan het feit dat de formule volop kansen biedt. “Er zijn veel mogelijkheden: je hebt een sterk team achter je staan en Jolange ondersteunt, wanneer nodig, op verschillende gebieden. Daarnaast kan je als ondernemer echt je ei kwijt. Jij runt de zaak! Voor mij is het win-win, een sterke formule en jij hebt je eigen inbreng in je onderneming.” Zo vertelt Jolanda Jagt.

Ben jij er klaar voor?

Sta jij te popelen om groot te worden in het beauty-onderwijs? Herken jij je in ons aanbod en begint het ondernemersbloed bij jou sneller te stromen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar ambitieuze mensen.

Mail naar: Jolanda.Jagt@jolange-opleidingen.nl