5. Inschrijfprocedure en annulering

Mijn opleiding start niet op mijn opgegeven datum, wat nu?

Bij Jolange hebben opleidingen niet altijd een vaste startdatum, maar beginnen deze zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Cursisten kunnen dan instromen bij een al lopende opleiding. Doordat iedereen op zijn eigen niveau leert, hoef je niet te wachten op jouw medecursist. Zo kunnen wij wekelijks en maandelijks een nieuwe opleiding starten.

Dit is in het voordeel van onze cursisten. Bij de meeste instituten wordt er gewerkt met een vaste agenda, waardoor je ook niet altijd zeker bent van de gekozen data. Zodra er te weinig inschrijvingen zijn, wordt de opleiding verplaatst naar misschien wel een half jaar later.

Bij jouw inschrijving kan je jouw voorkeursdagen aangeven. De planning probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar deze dagen zijn niet altijd beschikbaar.

Het kan zo zijn dat jouw opgegeven dagen al bezet zijn, of dat er geen andere inschrijvingen zijn voor die dag. Wij zijn dan genoodzaakt een andere dag aan te bieden, hierbij letten wij altijd op de andere aangeven beschikbare dagen. Wij kunnen helaas niet garanderen dat jouw opgegeven dagen ook jouw opleidingsdagen zullen worden.

Deel dit bericht:

Meer hulp nodig?

Stuur ons een e-mail via ons contactformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord van ons terug. Wij zijn ook op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 010 - 47 37 084