Extreme piercings voor masters

Blog piercen

De zomer is voorbij en dit betekent dat de donkere kleuren weer uit de kast mogen. De perfecte reden voor mensen om hun outfit leuker te maken met een bijzonder accessoire: een piercing. Piercings zijn op dit moment razend populair en zijn er in alle soorten en maten. Benieuwd naar de meest extreme en ingewikkelde piercings en hoe deze geplaatst worden? Lees dan snel verder.


Verstopt onder de huid

De micro dermal anchor bestaat al enige tijd, maar wordt nu steeds populairder in Nederland. Dit komt omdat het vrijwel op bijna elke gewenste plek te plaatsen is. De dermal anchor wordt onderhuids geplaatst en bestaat uit een titanium voetje van 2mm met een opstaand staafje. Hier kun je een zelf gekozen steentje, kegeltje of juweeltje op schroeven.

Smiley

De naam verklapt eigenlijk al wat voor piercing dit is, omdat je de smiley piercing alleen ziet als iemand lacht. Het voegt iets extra’s toe aan een glimlach en valt ook niet de hele tijd op. De piercing wordt geplaatst door het stukje huid dat je tandvlees verbindt met je lip. Er zijn twee soorten piercings die geplaatst kunnen worden: de ball closure ring en de circular barbell. De ball closure ring is een ronde piercing die een balletje klemt. De circular barbell is een halve ring met aan beide kanten een balletje.

Venusheuvel

Bij de extreme piercings kan een intieme piercing natuurlijk niet ontbreken. De venusheuvel piercing is een vrouwelijke intiempiercing die aan de onderkant van de venusheuvel wordt geplaatst. De plaatsingsmethode is erg vergelijkbaar met de navelpiercing. Komt de naam venusheuvelpiercing je niet bekend voor? Dat kan kloppen, want de piercing wordt ook wel Christina piercing genoemd. 

Een échte master worden

Voor de piercers die zich al helemaal thuis voelen in het vak is de Piercer Masterclass de perfecte opleiding. Hier kan je echt de uitdaging aangaan en je verdiepen in onder andere deze extreme piercings. Tijdens deze leerzame drie dagen werk je met echte modellen en kan je jezelf na deze opleiding een master noemen. Wil je toch liever eerst beginnen met de basis? Dan kan je natuurlijk ook bij Jolange Opleidingen terecht om beginnend Piercer te worden.

Deel dit bericht: