Openhuis, Demonstraties en Workshops

Openhuis!

Jolange-opleidingen heeft er voor gekozen om dit jaar geen open huis te houden, maar voor een persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek geven wij antwoord op al jouw vragen. Ook geven wij een rondleiding in ons pand. Jolange-opleidingen vind het van groots belang dat onze leerlingen de juiste keuze maken en voor de opleiding kiezen die het beste bij hun past. Meer info klik hier

 

Demostraties en Workshops

Jolange- opleidingen streeft er naar om elk jaar onze kwaliteit in dienstverlening te optimaliseren en te verbeteren. Onze professionele medewerkers bedienen dagelijks vele klanten in de Nederlandse en Belgische en zelfs de Duitse markt. Daarnaast bieden wij een groot scala aan diensten zoals trainingen en workshops. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste beautytrends en kun je je klanten nog beter van dienst zijn.

Je kunt je voor deze openhuis, demonstraties en workshops aanmelden via info@jolange-opleidingen.nl. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Vol = vol. Factuur word vooruitgestuurd.

Zomerworkshops 2017 

Demonstraties & workshop kappers

Demonstraties & workshop pedicure

Demonstraties & workshop massages

Demonstraties & workshop Pmu specialisten

Demonstraties & workshop schoonheidsspecialisten & beauty apparatuur

Demonstraties & workshop Primia Cosmetics