De voordelen van wimperextensions

wimperextensions

Volle, lange wimpers zijn een must voor elke vrouw. Het maakt de ogen sprekend, sexy en je bent in één klap van je blotebillengezicht af. Lange, gekrulde wimpers zijn ook al eeuwen geliefd en het is één van de zeven schoonheden. Het schijnt dat zelfs Cleopatra haar wimpers al met kohl insmeerde om ze meer op te laten vallen. Ben jij van nature niet gezegend met mooie, volle wimpers? Dan leef je gelukkig in een tijdperk waar een heleboel effectieve oplossingen zijn voor dit probleem. Bijna overal vind je tegenwoordig goede, gecertificeerde wimperstylisten. Vooral wimperextensions zijn populair onder bloggers, beroemdheden en andere stijlvolle vrouwen. Maar waarom eigenlijk? In deze blog vertellen wij wat de voordelen zijn van wimperextensions!


Wimperextensions zijn er in verschillende soorten en maten

Er zijn een heleboel verschillende wimperextensions én methodes om ze aan te brengen. Er is dus een wimperbehandeling voor iedereen! Je kiest zelf welke kleur, lengte en krul je wilt en hoeveel er worden aangebracht. Wil je op natuurlijke wijze jouw wimpers wat voller of langer maken? Kies dan voor One by One wimperextensions. Bij deze behandeling wordt er op elk wimperhaartje een wimperextensionhaartje geplaatst. Een andere manier voor een subtiele wimperverlenging is Everlash. Bij Everlash wimperextensions wordt er op elke wimper een plukje wimperextensions geplakt met speciale wimperlijm. Hierdoor krijg je sprekende ogen, zonder dat het over the top is. Er is op het gebied van wimperextensions dus voor ieder wat wils!

Altijd een sprekende, stralende blik

Wimperextensions zijn hét middel om altijd een prachtige, sprekende blik te hebben. Zelfs als je net uit bed komt! Je kunt dit effect zo dramatisch maken als je zelf wilt. Bij Russian Volume 2D tot 7D worden er tot 7 wimperverlengingen op de natuurlijke wimper geplaatst. Wil je écht opvallen? Ga dan voor Russian Mega Volume 8D tot 15D. Bij deze vorm worden er zelfs 8 tot 15 wimperverlengingen op één wimperhaartje geplaatst! 

Je kunt zonder make-up de deur uit

Ben jij ’s ochtend vooral bezig met het aanbrengen van mascara en andere oogmake-up? Dan besparen wimperextensions je een heleboel tijd. De wimperextensions blijven – als je ze goed verzorgt – zes tot acht weken zitten. Je stapt dus zo uit bed en hoeft niks meer aan je ogen te doen!

Wimperextensions zijn waterproof

Wimperextensions kunnen tegen water, zeewater, zon en ander licht. Je kunt dus gewoon zwemmen, zonder dat je de gevreesde ‘panda ogen’ krijgt. Wimperextensions zijn dus ook ideaal als je op vakantie gaat!

Het is goed voor je zelfvertrouwen

Met wimperextensions trek je de aandacht naar je ogen, je krijgt een verleidelijke uitstraling en je ziet er altijd – zelfs als je net wakker bent – opgemaakt uit. Het is daarom geen geheim dat wimpers een enorme boost aan je zelfvertrouwen geven!

Lash Volume Lift

Kan of wil je geen wimperextensions dragen? Dan kun je een Lash Volume Lift behandeling overwegen. Bij LVL wordt er een speciaal serum op je wimpers aangebracht. De wimpers krijgen een mooie krul, ogen langer en geven je meteen een schitterende blik.

Wimperstylist worden

Het is belangrijk dat je wimperbehandelingen altijd door een specialist laat uitvoeren. Zo weet je zeker dat je complicaties voorkomt. Wil je zelf wimperbehandelingen aanbieden? Volg dan de opleiding Allround Wimperstyling of één van onze andere erkende wimperopleidingen!

Deel dit bericht: