De vernieuwde kappersopleiding speciaal voor jou!

banner blog nieuwe kappersopleiding

Wil jij altijd al professioneel kapper worden? En wil jij de nieuwste knip- en haarkleurtechnieken leren? Onze kappersopleiding Allround Kapper is nu vernieuwd! Zo leer jij nog meer over het kappersvak voor de aller scherpste prijs. Lees gauw verder en zet de eerste stap naar jouw eigen kapsalon…


 
Beste kapperstechnieken

Van highlights tot balayage. Alles komt aan bod tijdens deze allround kappersopleiding! Je leert verschillende speciale kniptechnieken, zoals slicen, snijden en werken met een tondeuse. Tijdens de opleiding ga je ook terug naar de basisvaardigheden en leer je de nieuwste technieken van het watergolven. Zowel mannen als vrouwen kunnen na het afronden van de kappersopleiding bij jou terecht voor de meest trendy kapsels!

 
Nieuw lesmateriaal

Speciaal voor deze allround kappersopleiding is er nieuw lesmateriaal ontwikkeld door onze professionele en enthousiaste docenten. Je werkt niet alleen op een oefenkop, maar ook op echte modellen die graag willen rondlopen met een prachtig kapsel. Daarnaast is er voldoende ruimte om tussen de lesdagen thuis te oefenen. De vernieuwde readers maken het voor jou gemakkelijk om alle belangrijke informatie thuis terug te vinden. Met de nieuwe startpakketten van Derma Codes heb jij ook nog eens genoeg spullen om thuis te oefenen. Je kan na het behalen van jouw diploma direct aan de slag om jouw eigen klanten een fantastische look te bezorgen!

 
Erkend kappersdiploma

Binnen 20 weken (of 40 weken avondopleiding) leer jij alles over het kappersvak en hierna ontvang je een erkend vakdiploma. Wil jij je nog verder ontwikkelen? Dan is de kappersopleiding Next Level zeer geknipt voor jou! Tijdens deze opleiding ga je nog dieper in op de knip- en snijtechnieken en leer je de nieuwste haarkleur trends van 2020.

Ben je inmiddels ook enthousiast geworden? Schrijf je in voor de kappersopleiding Allround Kapper en word een volwaardig kapper en top haarstylist! 

Deel dit bericht: