De meest bizarre beauty trends van dit moment

Bizare Beauty Trends Jolange Opleidingen

Op het gebied van beauty verzinnen mensen soms de gekste dingen. Maar hoe ver ga je om het gewenste resultaat te bereiken? En zijn er misschien andere manieren om dit effect te krijgen zonder extreme en soms zelfs gevaarlijke ingrepen? Je leest het hier!


Huid bleken

Deze trend is vooral populair onder mensen met een donkerdere huidskleur en kent verschillende vormen. Zo beweren sommigen dat je de huid kunt bleken met citroen. Ook zijn er verschillende crèmes die de huid witter maken, maar deze zijn niet altijd veilig!

Een verantwoorde manier om de huid een tint lichter te maken is een BB Glow behandeling. Bij BB Glow breng je een semi-permanente BB Glow foundation in de huid. Hierdoor heb je geen foundation meer nodig en creëer je een mooie egale teint die weken zichtbaar blijft.

Crazy brows

Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt gedaan met wenkbrauwen. Denk aan shrek brows, ‘gevlochten’ wenkbrauwen en zelfs fishtail brows. Bij Jolange Opleidingen bieden wij verschillende opleidingen aan om prachtige wenkbrauwen te creëren. Wil jij leren om op professionele wijze de wenkbrauwen te stylen, shapen en misschien zelfs pigmenteren? Kijk dan bij onze beauty opleidingen en PMU opleidingen!

Operaties om de ogen groter te maken

Deze operatie wordt ook wel epicanthoplasty genoemd en wordt vaak in Azië uitgevoerd. Degenen die zo’n operatie ondergaan, geloven vaak dat rondere en grotere ogen mooier zijn. Deze maatregel om grotere ogen te krijgen is erg drastisch en er kunnen complicaties optreden!

Een alternatief om een open en frisse blik te bereiken is een Plasma lift behandeling. Dit is een behandeling zonder chirurgische ingreep, waarbij de oogleden worden gelift met behulp van een Plasma pen.

Harige nagels

De laatste bizarre trend die wij spotten, zijn nagels met haren erop! Met deze trend creëer je dus nagels, zoals de grinch. Tijdens onze nagelstyling opleidingen leer je verschillende nail art technieken zoals marble, ombré en babyboom. Of de harige nagels zo’n grote hit worden dat we ze opnemen in onze nagelstyling opleidingen moet nog blijken…

Deel dit bericht: