De haartrends van 2020 die je zeker niet mag missen!

2020 haarkleurtrends

Het jaar is bijna voorbij en dit betekent dat de nieuwe trends je weer om de oren vliegen. Met een nieuw jaar komt natuurlijk ook een nieuw kapsel. Trek jij de schaar uit de kast voor een korte coupe? Of kies je liever voor één van de nieuwe hippe kleuren? Lees gauw verder en zoek uit welke haartrend van 2020 het beste bij jou past!


Grijs

De grijze kleur is zeker niet meer ouderwets. Afgelopen jaar zag je veel vrouwen vol trots lopen met hun grijze lokken. In 2020 zijn dan ook de mannen aan de beurt. De kleur grijs heeft verschillende tinten: licht grijs, warm grijs, koel grijs en nog veel meer. Keuze genoeg dus! Voor de waaghalzen onder de mannen kan je deze kleur ook nog eens goed combineren met een fade haircut. Benieuwd hoe dit geknipt wordt? Bekijk dan eens de opleiding Heren Knippen.

Grijs haar man

Bron: Hairstyle On Point

Pixie Cut

De pixie cut is weer helemaal terug van weg geweest. Steeds meer celebrities kiezen ervoor om de schaar uit de kast te pakken voor deze korte coupe. Een kort en pittig kapsel, maar toch ontzettend vrouwelijk. Bij de pixie cut wordt de onderkant van het haar korter geknipt dan de geknipte bovenkant. Je kan dit zelfs combineren met verschillende soorten pony’s. Wil je twee vliegen in één klap vangen? Dan kan je de pixie cut perfect combineren met een andere trend van 2020: de wetlook

pixie cut

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. We kennen deze kleuren inmiddels al te goed, maar in 2020 zijn onze haren aan de beurt met een extra touch. De pastelkleuren zien er net wat anders uit, omdat ze faded zijn. Hierdoor lijken de kleuren eigenlijk al uitgeleefd zodra je de salon verlaat. Klinkt best gek, maar het eindresultaat ziet er geweldig uit! De meest pastelkleuren komen allemaal aan bod tijdens Haarkleurtechnieken.

faded pastelkleur

Wil je op de hoogte blijven van alle haartrends en ze allemaal perfect uitvoeren? Meld je dan gauw aan voor Allround Kapper Master. Hier komen alle haartrends van 2020 in voor zodat je helemaal voorbereid bent in jouw eigen salon!

Deel dit bericht: