De beste manieren om volle lippen te krijgen (zonder chirurgie!)

Full Lips Jolange Opleidingen

Vollere lippen zijn de droom van elke vrouw. Volle lippen zijn sexy en laten je er ook jonger uitzien. Wil jij graag volle lippen zonder chirurgische ingreep? Dan zijn onderstaande behandelingen de beste alternatieven!


1. Meso gun

De meso gun is een revolutionair apparaat, waarmee je anti-aging behandelingen kunt uitvoeren én de lippen kunt vergroten. In tegenstelling tot andere behandelingen, werk je bij mesotherapie uitsluitend met natuurlijke fillers. Deze bestaan o.a. uit hyaluronzuur, plantenextracten, vitaminen en enzymen. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, waardoor de fillers op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd.

De meso gun beschikt over een intelligent systeem, waarmee je vooraf de dosering en naalddiepte kunt instellen. Hierdoor is de kans op fouten tijdens de behandeling nauwelijks aanwezig. Hoe je de perfecte volle lippen met de meso gun creëert, leer je allemaal tijdens de Meso Gun Masterclass!

2. PMU Full Lips

Een andere manier om je lippen groter te laten lijken, is met een PMU-behandeling. Met behulp van een PMU lipliner kun je de lipcontouren herdefiniëren. Hierdoor worden de lippen geaccentueerd en ogen ze voller. Voor een echt opvallend resultaat kun je de lippen ook volledig inkleuren met permanente make-up. Dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. De lippen zien er dan aanzienlijk voller uit en je hoeft helemaal geen lippenstift meer te gebruiken!

3. Make-up

Een minder ingrijpende oplossing is door met make-up vollere lippen te creëren. Een eenvoudige manier is om eerst wat foundation of concealer op je lippen te smeren. Hierdoor lijken je lippen lichter en dus groter. Ook zorgt dit ervoor dat je lippenstift langer blijft zitten. Na de concealer of foundation breng je met een lip-potlood een lijntje op je bovenste en onderste liprand aan. Veeg de lijntjes met je vinger of een wattenstaafje uit voor een schaduweffect. Tenslotte doe je wat lippenstift en eventueel nog een lipgloss op. Super simpel dus én het lijkt echt alsof je hele volumineuze lippen hebt!

Ben je gek op make-up en wil je een professionele make-up artiest worden? Kijk dan eens bij onze visagie opleidingen!

Deel dit bericht: