Dág tegen huidergernissen – Flawless met de Pico Laser

Het is misschien wel dé beauty goal anno 2020: een stralende, compleet flawless huid. Zo eentje waar nooit meer een filtertje overheen hoeft op de foto en waarbij make-up een extraatje is in plaats van noodzaak. De Pico Laser is de nieuwste beauty technologie die uitkomt bied! 

Iedereen heeft wel wat: een tatoeage waar je niet blij meer mee bent, littekens uit je pubertijd of rimpels waar je elke dag tegenaan moet kijken in de spiegel. Maar liefst 78 procent van de mensen met één of meer tatoeages heeft spijt* van z’n artistieke uitspatting. Maar al heb je geen kunstwerk op je huid: aan rimpels ontkomt haast niemand. En hoewel je best veel kunt doen om je huidje fris en fruitig te houden – smeren, gezond eten en drinken, professionele huidverzorgingsbehandelingen en lekker bewegen – blijft uiteindelijk geen huid helemaal ongeschonden.

Back to basic

Ben jij zuinig op je huid en zeer geïnteresseerd in beauty, dan ken je als geen ander het belang van de perfecte basis: een flawless huid zonder oneffenheden. Maar dan weet je ook dat de schade soms echt te groot is voor een reguliere behandeling of producten. Denk daarbij onder andere aan grove poriën, ontsierende acne en rimpels, ongewenste tatoeages, permanente make-up die er niet meer mooi uitziet of die niet goed is aangebracht. Maar denk ook aan kleine spataderen, couperose, spider naevi of besenreiser, schimmelnagels, pigmentvlekken of wijnvlekken. Toch hoef je de hoop niet op te geven en is het zelfs mogelijk om al die huidproblemen, op professionele wijze, effectief te lijf te gaan met de Pico Laser

Kies voor perfectie

Bij Jolange Opleidingen leer je met behulp van de PicoSecond-Laser van groothandel Derma Codes om effectief en veilig een perfect beautyplaatje te creëren voor al jouw klanten. Door de innovatieve werking van deze laser krijg je in 1 dag onder de knie hoe je effectief en compleet veilig onder andere tatoeages, pigmentvlekken, rimpels en couperose verwijdert. Jolange Opleidingen kan deze opleiding in 1 dag aanbieden, omdat je de reader vooruit krijgt gestuurd. Dit scheelt jou een volle theorieles en kun je je tijdens de les richten op de praktijk. Tijdens het praktijkgedeelte van deze inspirerende Pico Laser opleiding werk je nauw samen met bekwame docenten en echte modellen. Dit is een eerste succesvolle stap naar een carrière als beautypro of een supereffectieve extra skill voor het CV van meer ervaren huidspecialisten. Meer lezen over de Pico Laser opleiding klik HIER!

*Advanced Dermatology

Pico Laser blog

Deel dit bericht: