Bruidskapsels voor elk seizoen

Hi bride to be! Bij het plannen van een bruiloft moet je over zoveel dingen nadenken – van de locatie tot de bloemen en natuurlijk je bruidskapsel. Maar, heb je ook nagedacht over je haarstijl, passend bij het seizoen? Elk seizoen heeft zijn eigen vibe en kan zeker invloed hebben op je keuze voor het perfecte bruidskapsel. We hebben de ultieme gids voor je samengesteld, zodat je haar helemaal on point is!


 
Lente: Flowers and Spring-vibes

Lente betekent bloemen, bloemen en nog meer bloemen! En waarom zou je die lente-vibes niet in je bruidskapsel aanbrengen? Denk aan losse golven of een messy bun met een bloemenkrans voor die ultieme boho look.

 

Zomer: Sun, Sea and Sparke

Zomerbruiloften roepen beelden op van zonneschijn en relaxte feestjes, zeker als jouw bruiloft op het strand plaats gaat vinden. Voor deze tijd van het jaar kun je overwegen om je haar op te steken in een chique knotje of een elegante paardenstaart. Deze stijlen houden je haar uit je gezicht terwijl je geniet van jouw zomerse feestje. Voeg eventueel wat glinsterende haaraccessoires toe voor die extra sparkle.

 
Herfst: Leafs and Braids

Wanneer de herfst aanbreekt, brengt het een palet van warme kleuren en rustieke charme met zich mee. Voor bruiden die in dit seizoen trouwen zijn zachte golven of losse vlechten perfecte keuzes die passen bij de gezellige sfeer van de herfst. En waarom geen herfstblaadjes of -bloemen toevoegen aan je look? Het draait allemaal om die herfstvibes, toch?

 
Winter: Magic Elegance

In de winter draait alles om elegantie en magie. Ga voor een sierlijke updo met glanzende krullen of een strakke knot voor die tijdloze winterse look. Voeg wat glamour toe met sprankelende haaraccessoires, zoals een kristallen tiara of een opvallende haarclip. En, vergeet niet een touch of winterse romantiek toe te voegen met een faux bontje of een sprankelende sluier.

 

Kies wat bij jou past!

Wat je ook kiest, het allerbelangrijkste is dat je bruidskapsel jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat je je helemaal op je gemak voelt. Of je nu kiest voor bloemen in de lente, een chique paardenstaart in de zomer, mooie vlechten in de herfst of een glamourous updo in de winter: het draait om JOU en om de magie van het seizoen waarin je je jawoord geeft. Dus laat je haar los en laat het feest beginnen!

 

Opleiding Hairstyling & Bridal Artist

Bij de opleiding Hairstyling & Bridal Artist van Jolange Opleidingen leer je de mooiste haarcreaties maken. Met deze feestelijke kapsels stuur je jouw klanten met the perfect blow-out of schitterend opgestoken haar naar exclusieve evenementen, gala’s, diners of huwelijken. Opsteekkapsels en speciale (vlecht)technieken creëer jij straks moeiteloos, bij lang of kort haar!

Deel dit bericht: