Brow Lamination: dé truc voor volle, perfecte wenkbrauwen

Brow Lamination

Op zoek naar de perfecte behandeling om wenkbrauwen à la Cara Delevingne te krijgen? Zoek dan niet verder! Er zijn tegenwoordig superveel verschillende behandelingen om je wenkbrauwen te laten doen en stylen. Maar de meest Instagram-worthy wenkbrauw krijg je ongetwijfeld met de nieuwste trend in wenkbrauwwereld: Brow Lifting Lamination.


Wat is Brow Lifting Lamination?

Microblading, wenkbrauwen verven en threading… Het zijn allemaal verschillende beauty behandelingen om je wenkbrauwen te laten spreken. De nieuwste trend om eigenwijze wenkbrauwen te temmen is Brow Lifting Lamination. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst én op hun plek gehouden met een speciale lotion-formule. Je kunt met deze techniek een bushy look of fluffy brow creëren, maar ook een strakke microblading look bereiken.

De Brow Lift behandeling

Voorafgaand aan de eyebrow lift behandeling kijk je eerst welke look en wenkbrauwvorm het beste bij jouw klant passen. Dit is onder andere afhankelijk van de wensen, gezichtsvorm, huid- en haarkleur. Vervolgens worden de wenkbrauwen uitgetekend en in de gewenste vorm geëpileerd of geharst. Tijdens de daadwerkelijke brow lift breng je een speciaal serum op de wenkbrauwen aan wat de wenkbrauwhaartjes op hun plek houdt. Na de brow lamination behandeling kun je de wenkbrauwen ook nog verven voor een extra dramatisch effect.

Voor wie is Brow Lamination geschikt?

Brow lamination is ideaal als je gekrulde, warrige of zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebt. Ook als je geen uren voor de spiegel wilt staan, maar wel die strakke of juist bushy look wilt, is deze behandeling zeer geschikt. Het resultaat van de eyebrow lamination blijft tot 8 weken zichtbaar. Voor een optimaal resultaat kun je de wenkbrauwen elke dag even kort borstelen en je bent ready to go!

Wil je alles weten over deze nieuwe trend en als één van de eersten deze behandeling in jouw salon aanbieden? Volg dan de opleiding Brow Lifting Lamination!

Deel dit bericht: