De ultieme zomer checklist voor een stralende zomer!

blog zomer checklist

De zomer is een tijd vol met fleurige outfits, leuke uitstapjes, vakanties en veel zonnige dagen (hopefully). Al zijn de Nederlandse zomers soms een beetje onvoorspelbaar, maakt dit weinig uit voor deze zomer checklist. De zomer is een ‘state of mind’ die perfect kan worden uitgestraald wanneer je er tiptop uit ziet om weer stralend op het terras te zitten. Van een stralende huid, tot een frisse set nagels en zelfs wimpers die er na een hele dag zweten op het strand nog perfect uitzien. Deze zomer checklist has it all en is een must have voor deze zomer!


 
✅ Een stralende en zonklare huid

Een gezond uitziende huid is een basis voor die heerlijke summer glow! Die glow die iedereen er fris en uitgerust uit laat zien komt door een goede huidverzorging, iets wat gemakkelijk te bereiken is wanneer je weet hoe je verschillende huidtypes kan behandelen. Van acne tot een gemengde huid tot littekens en verkleuringen, leer de basics en bereik al snel het gewenste resultaat. Met een opleiding schoonheidsspecialist zorg jij voor het beste resultaat en hoeft er deze zomer geen foundation ingepakt te worden!

 
✅ Wintervacht vrij en klaar voor een zomer vol rokjes

Niets gaat boven het gevoel van heerlijk zachte, haarloze benen. Na een winter vol lange broeken en hoge laarzen hebben de meesten een lekkere wintervacht gespaard. Lekker warm, maar niet ideaal voor rokjesweer. Geen zin om elke paar dagen te scheren? Dan zijn ontharen, waxen en laseren goede alternatieven! Jolange opleidingen staat klaar om al deze technieken goed en snel te leren aan alle enthousiaste cursisten.

 
✅ Uitgerust, ontspannen en in de vakantiemodus

Verwen jezelf en anderen met een heerlijke massage om meteen dat uitgeruste vakantiegevoel te pakken! Volg bijvoorbeeld een opleiding om vervolgens heerlijke: Hot Stone massages, bindweefselmassages, kruidenstempel massages en zelfs Shiatsu massages te geven om de zomer in te luiden.

 
✅ Een zomer vol met good hair days

Zijn er dingen die beter voelen dan een good hair day? Niks is lekkerder dan er zelf voor kunnen zorgen dat het zelfs op vakantie lijkt alsof je elke dag de salon uitstapt. Of het nou is door de nieuwste vlechttechnieken, goed geplaatste extensions of zelfs het bijhouden van kleur. Een vak waar werk in te vinden is én ervoor zorgt dat er nooit meer bad hair days zijn? Sign me up!

 

PMU waar geen zeewater tegenop kan

Hoe heerlijk is het om zonder zorgen om geruïneerde make-up een duik in de zee te kunnen nemen? Niet alleen zorgt permanente make-up voor een dagelijkse mooie en egale look, het blijft ook nog eens zitten na een lange stranddag of een nachtlange fiesta! Dat is pas het echte feest!

 

Hot girl summer lashes en nagels

Wat is een ultieme zomer checklist zonder wimpers en nagels? Niets laat de hot girl summer beter beginnen dan een verse set nagels of wimpers die perfect aansluiten op jouw zomerplannen. Jolange opleidingen leert haar cursisten veel verschillende variaties van wimperlift tot lichte extensions en een volle Russian Volume. Ook een vrolijke gellak, Acryl Nagels en zelfs Nail Art maakt de zomer net wat zonniger voor een heerlijk seizoen!

Jolange opleidingen helpt jou graag met het afstrepen van deze hele checklist dankzij een ruim aanbod aan leuke opleidingen die de cursisten klaarstomen voor alle momenten en ervaringen in het praktijkleven!

 

Deel dit bericht: