Verstrak je vagina zonder operatie!

vagina verstrakking

Vermindering van vagina laxiteit kan leiden tot een schaamtegevoel of een minder fijn sexleven. Aan deze laxiteit is zeker wat te doen en ook nog eens zonder operatie! Lees snel alles over deze bijzondere behandeling…


Vagina thightening

Vaginaweefsel kan, net zoals bij de huid, na verloop van tijd verslappen. Collageen zorgt voor versterking en verstrakking van de huid. Wanneer ondersteunende collageenvezels hun kracht verliezen wordt onze huid slapper. Hierdoor ontstaat er een verslapping oftewel ‘laxiteit’ voornamelijk rond de vaginale opening. Dit zorgt bij veel vrouwen voor vervelende kwaaltjes, zoals minder gevoel tijdens de seks en last hebben van urineverlies. Vrouwen die hier iets aan willen laten doen kunnen kiezen om de vagina te verstrakken door middel van radiofrequentie met laserbehandeling (Fractional Laser). Een baanbrekende behandeling die zeer populair is onder vrouwen! 

De behandeling

De behandeling vindt in en rond de vagina plaats. De radiofrequente golven worden diep in het weefsel omgezet naar warmte wat zorgt voor een collageen boost. Met behulp van de fractionele CO2-laser worden kleine gaatjes in de huid gemaakt, zonder dat er blijvende schade aan de opperhuid ontstaat. Sterk en elastisch bindweefsel komt in de plaats van de beschadigde huid. De RF-Fractional behandeling stimuleert de productie van collageen en de vagina is direct strakker. Vrouwen kunnen vaak na een behandeling direct verder met hun dagelijkse activiteiten. De benadeling vindt namelijk alleen plaats aan de binnenkant van de vagina. Dit is dus perfecte behandeling voor alle vrouwen die hun vagina op een snelle manier willen laten verstrakken!

Wil je meer leren over het RF-apparaat of een Fractional Laser apparaat? Volg dan de opleiding RF & Huidverbetering of Fractional Laser opleiding bij Jolange Opleidingen. Hier leer je om het apparaat te gebruiken voor o.a. het gezicht, hals en decolleté.

Deel dit bericht: