Onze nieuwste opleiding: PMU techniekenleer

PMU techniekenleer

Iedere dag wakker worden met perfecte wenkbrauwen? Yes, please! Daar kun jij jouw klanten straks blij mee maken. Onze nieuwste opleiding PMU techniekenleer stoomt jou in één dag klaar voor de opleiding PMU Eyeliner Artist of PMU Lip Artist. Om zelfverzekerd aan de slag te gaan is het fijn als je de basis onder de knie hebt.


De perfecte eerste stap

Wil jij graag de mooiste wenkbrauwen of lipliner zetten met permanente make-up? Keep reading! Het zetten van permanente make-up en het werken met een PMU machine zijn de eerste stappen, maar het echte werk zit hem in het perfect shapen en tekenen van de wenkbrauwen en de lippen. Zo kun jij alle features in het gezicht van jouw klanten goed naar voren laten komen. Tijdens de opleiding leer je alleen van de allerbeste PMU docenten. Om te oefenen met de technieken en de PMU machine, ga je tijdens de opleiding aan de slag met kunsthuid. Het reinigen van de huid en het voortekenen van de wenkbrauwen en de lippen doe je op een model. Deze opleiding is de perfecte opstap om kennis te maken met PMU.

 

I woke up like this

Bij permanente make-up komt veel precisie kijken. Tijdens de opleiding leer je alles over het werken volgens de richtlijnen van de GGD. Alleen zo mag jij werken als PMU artist. Ook leer je alles over de naaldkeuze, de naalddiepte en de snelheid van het apparaat. Linen & dotting, de pendule techniek en hatchen & cross-hatchen komen aan bod. Je krijgt veel ruimte om te oefenen en om feeling te krijgen met de technieken en de PMU machine. Aan het einde van de les kun jij de huid reinigen, weet jij hoe je de juiste technieken toepast als een pro en weet je precies hoe je de huid op de juiste manier kunt stretchen. Zo geef jij jouw klanten straks de ‘I woke up like this look’. Wil jij het écht goed aanpakken? Dan kun je ook nog de losse module ‘PMU kleurenleer’ volgen. Tijdens de opleiding kleurenleer, leer je precies hoe je de juiste kleuren kunt mengen voor de koele en de warme huid.

 

All eyes on you

Veel opleiders bieden PMU opleidingen aan in grote klassen, in een drukke schoonheidssalon of nog erger: online. The horror! Hierdoor is er weinig aandacht voor jou, kun je niet oefenen en is er constant afleiding. Wanneer je jouw opleiding volgt bij Jolange Opleidingen, krijg jij onze volle aandacht. Alleen zo kun jij groeien en een echte PMU master worden. Na het volgen van de opleiding PMU techniekenleer en PMU kleurenleer kun je een certificaat behalen en doorstromen naar de opleiding: PMU Eyeliner Artist of PMU Lip Artist. See you soon!

Deel dit bericht: