Ondek het geheim van de Invisible ICE Hairextensions

ice extensions blog

Wil jij binnen no-time een compleet nieuwe coupe of droom je van een bos dik, golvend of crazy gekleurd haar? Dan hebben we nieuws voor je: dat kan met behulp van extensions! What a time to be alive! De allernieuwste techniek op het gebied van haarverlenging zijn de onzichtbare ICE hairextensions. De bindingen van deze hairextensions zijn zo klein en lichtgewicht, dat je ze bijna niet ziet zitten. Zo kun jij onbezorgd een messy bun dragen zonder dat iemand jouw geheim weet.


 
ICE ICE baby

De ICE extensions worden vastgezet in het haar met een speciale techniek, waarbij de bindingen worden bevroren. That’s cool! Bij het bevestigen van de extensions worden een gel en een activator gemengd. Hierdoor zitten de bindingen muurvast in je haar en zullen maskers, conditioners, balsems of een kam hier geen beweging in brengen. Let’s put some moisture in that hair! Met ICE extensions kun jij je haar stylen en met hitte behandelen zoals jij dat wil.

 
Tot wel 12 weken prachtig haar

ICE extensions blijven tot wel 3 maanden in je haar zitten, afhankelijk van hoe snel jouw eigen haar groeit. Ideaal voor de lazy lady’s. Wie heeft er zin en tijd om iedere week bij de kapper te zitten? Jij niet! Daarnaast zijn deze extensions sweatproof en kun je ermee zwemmen en naar de sauna. De bindingen van deze extensions zijn super klein, waardoor ze vrijwel onzichtbaar zijn. Hierdoor is het draagcomfort van deze extensions zeer hoog. Daarnaast kun jij jouw haar verven in de haarkleur die jij maar wil. Nobody will know!

 
De pro’s & cons van ICE extensions

Het állergrootste voordeel van de ICE extensions? They’re invisible! Niet geheel onbelangrijk: ze zijn ook nog eens onschadelijk voor je haar, doordat er geen hitte komt kijken bij het bevestigen van de hairextensions. Score! De lijm is onschadelijk, hypoallergeen en is bestand tegen hitte. Je voelt de extensions niet zitten, doordat ze zeer lichtgewicht zijn. Als het team van Jolange Opleidingen dan tóch een nadeel moet noemen, dan is het de tijd die het kost om de extensions in het haar te bevestigen en te verwijderen. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel, want dan héb je ook wat.

 
ICE extensions bij Jolange

Ben jij nou helemaal excited geworden over deze nieuwe techniek en wil je ook ICE extensions leren zetten? Dan komt dit aan bod tijdens de kappersopleiding Extensions via Jolange Opleidingen. ICE extensions zijn verkrijgbaar via Derma Codes. See you soon!

Deel dit bericht: