Bizar of briljant? Drie Innovatieve technieken in huidverjonging.

blog bizar of briljant

Age is just a number. Wij willen allemaal dat onze leeftijd lager wordt geschat dan de werkelijkheid. In de zoektocht naar een jeugdige en stralende huid zijn er veel huidverjongingsbehandelingen en technologieën ontwikkeld. Sommige klinken misschien bizar, maar de uitwerking is vaak briljant. In deze blog duiken we dieper in op enkele van deze cutting-edge innovaties die de huidverzorgingsroutine transformeren.


 
1. PRP – The Golden Serum

Eén van de meest opmerkelijke innovaties in de beautywereld is Platelet Rich Plasma (PRP) therapie, ook wel Golden Serum of Vampire Facelift genoemd. Dit is een behandeling die gebruikmaakt van eigen bloedplasma dat verrijkt is met groeifactoren die in onze huid stimuleren om collageen en elastine aan te maken. De huid verjongt, verstevigt en hydrateert. But that’s not everything!

Door PRP kunnen nog meerdere huidaandoeningen behandeld worden, zoals striae, het verminderen van “acne” littekentjes en Alopecia Areata (kaalheid). Je kunt bij Jolange Opleidingen de opleiding PRP volgen. Ook leer je werken met een Mesogun en hoe je de PRP injecteert. On top of that leer je bij ons zelf fillers met PRP te maken aan de hand van het lichaamseigen bloedplasma. Awesome, right!

 
2. Shoot that (Meso)gun

Een Mesogun, ook wel bekend als een Meso Injector of Meso Therapy Gun, is een geavanceerd apparaat dat specifiek is ontworpen voor Mesotherapie. Mesotherapie is een cosmetische procedure waarbij actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, hyaluronzuur direct in de huid worden geïnjecteerd om de huid gladder, strakker en gehydrateerd te maken. Rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Creëren mooie volle lippen of hoge jukbeenderen. Er is zoveel mogelijk met een meso-gun. On a bad day there is always meso-gun.

Om met een Mesogun te werken is het belangrijk dat je een gecertificeerde opleiding volgt, waar je leert om de behandelingen veilig uit te voeren. Jolange biedt zo’n Meso Gun opleiding, waar alles aan bod komt: van anti-aging behandelingen tot het verwijderen van pigmentvlekken. Ook over de toepassing van verschillende producten zoals hyaluronzuur, serums, fillers leer je hier. Sounds good, right?

 
3. Ge(plasma)flitst!

Embrace the art of creating beauty. Fibroblasting is een geavanceerde, niet-chirurgische procedure, met als doel de huid strakker, gladder en jeugdiger te maken. Bij een plasma lift worden kleine stukjes van de huid verdampt door middel van plasmaflitsen. Deze plasmaflitsen worden gecreëerd door een plasma pen: de Fibroblast. De huidvezels trekken zich hierdoor samen en zo ontstaat er een liftend effect. Met name rond de ogen zijn de resultaten goed, waardoor een natuurlijke ooglifting zonder snijden in de huid mogelijk is. That’s how we do it!

Wil jij de plasma techniek ook aanbieden aan jouw klanten? Bij Jolange Opleidingen bieden wij de opleiding Plasma Lift Fibroblasting aan, waar je deze techniek binnen één dag leert!

 

Shinen bij Jolange

Ben je enthousiast geworden over bovenstaande behandelingen en wil je deze ook graag aanbieden aan jouw klanten? Bij Jolange Opleidingen zijn we gespecialiseerd in het opleiden van beautyexperts. Wanneer je jouw opleiding volgt bij Jolange Opleidingen, krijg jij onze volle aandacht. Op die manier leer jij het beste en kun je echt shinen!

 

Groothandel Derma Codes

Derma Codes Groothandel: Jouw partner voor topkwaliteit beauty apparatuur! Samen met Jolange Opleidingen onthullen we de geheimen van ons apparaat, zodat jij én wij precies weten wat het doet.

 

Deel dit bericht: