Binnen 6 weken aan de slag als tattooartist

blog tattoo trends 2023

Droom jij ervan om als tattooartist aan de slag te gaan, maar denk jij dat je hier een creatieve achtergrond voor moet hebben? Guess again! Bij Jolange Opleidingen leer jij in 6 weken alle basis technieken om zelf de mooiste tattoos te kunnen zetten. Leer tatoeëren van de meest ervaren docenten uit het vak. 


 

Opleiding Tatoeëren Basis

Tijdens de opleiding Tatoeëren Basis leer jij om te werken met diverse tattoomachines, waarbij je begeleiding krijgt van professionals. De basiskneepjes beheers jij na 6 weken uitstekend zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt gaan als tattooartist. Je gaat aan de slag met de belangrijkste technieken zoals: blenden, schaduwen, inkleuren en super strakke lijnen zetten. Het voordeel van Jolange Opleidingen is dat jij in een rustige, GGD goedgekeurde omgeving, alles op je gemak kunt leren. Na het volgen van de opleiding ga jij naar huis met een waardevol certificaat. Nu is het aan jou om jouw technieken en jouw stijl te ontwikkelen en een killer tattoo artist te worden.

 

Opleiding Tatoeëren Professional

Zet jij op dit moment al vette tattoos en wil je jouw technieken en stijl graag uitbreiden? Dan kun je je inschrijven voor de opleiding Tatoeëren Professional. Hier leer je de nieuwste technieken en ga je mee met de opkomende trends in de wereld van een tattooartist. Je leert hoe je een goede cover-up tattoo plaats, hoe je tattoos kunt verwijderen en hoe je scheve lijnen makkelijk kunt herstellen met behulp van een picolaser. Ook leer je alles over huidaandoeningen, welke huid geschikt is voor het plaatsen van een tattoo en voer je een huidanalyse uit. Deze opleiding is een mooie aanvulling op de basisopleiding Tatoeëren.

 

Tattootrends van 2023

Als tattooartist zal je veel verschillende stijlen en trends voorbij zien komen. In 2023 kun je vooral veel bloemen en planten verwachten in vrolijke kleuren. Ook dunne en strakke lijnen zal je veel voorbij zien komen net zoals tattoos op handen, vingers en oren. Hiervoor dien jij een vaste hand te hebben en strakke tattoos te kunnen zetten. Hier komen de opleidingen Tatoeëren Basis en Tatoeëren Professional goed van pas.

 

Neem alvast een kijkje in het klaslokaal

Tatoeëren | Jolange Opleidingen – YouTube

 

De voordelen van Jolange Opleidingen 

• In 6 weken een certificaat op zak
• Les krijgen in kleine klassen
• Begeleiding van een CRKBO geregistreerd tattoo-docent
• Leren in een rustige GGD goedgekeurde lokalen
• Oefenen op kunsthuid en echte huid

 

Maak gebruik van het STAP-budget

Wil je jouw opleiding volgen met een megakorting? Dan kun je gebruik maken van het STAP-budget. Hiermee krijg jij €1.000 korting op een opleiding naar keuze. Dat is mooi meegenomen!

Deel dit bericht: