5x behandelingen speciaal voor mannen

Mannen behandelingen

Als je in de beauty branche werkt, merk je dat mannen steeds meer aandacht aan hun uiterlijk besteden. Het is dan ook helemaal geaccepteerd dat mannen zich in de watten laten leggen. Welke behandelingen mannen graag ondergaan? Wij vertellen het je!


1. Gezichtsbehandeling voor de mannenhuid

Mannen genieten steeds vaker van een schoonheidsbehandeling. Maar de huid van mannen is een stuk dikker, gevoeliger en vetter dan bij vrouwen. Mannen hebben daarom een andere gezichtsbehandeling nodig dan vrouwen. Tijdens de opleiding Mannenhuid leer je alles over producten en behandelmethodes speciaal voor de mannen. Ideaal als jij in jouw schoonheidssalon ook steeds vaker mannen over de vloer krijgt.

2. Definitief ontharen voor mannen

Niet alleen vrouwen dromen ervan om zich nooit meer te hoeven scheren… ook mannen! Nu gaat het bij vrouwen natuurlijk vaak over het ontharen van de benen, oksels en bikinilijn. Bij mannen zijn dat hele andere plekken, zoals de borst en rug. Met een IPL kun je dit soort grote oppervlakten zeer effectief én definitief ontharen. De meeste mannen zijn na een paar behandelingen met de IPL/SHR al permanent van hun ongewenste haren af!

3. Voetverzorging voor mannen

Vroeger gingen mannen alleen naar een medisch pedicure, omdat het noodzakelijk was voor de gezondheid. De afgelopen jaren merken we dat mannen ook steeds vaker naar een pedicure gaan voor een cosmetische voetbehandeling. Gewoon om even lekker te ontspannen en de voeten optimaal te verzorgen.

4. Wenkbrauwen epileren of harsen

Goed getrimde wenkbrauwen doen wonderen voor het gezicht van de man. Niet gek dus dat zij steeds vaker een beautyprofessional bezoeken om hun wenkbrauwen te epileren of harsen.

5. Heren kapsels

Dat mannen regelmatig naar de kapper gaan, is natuurlijk geen geheim. Wel merken we dat mannen steeds meer durven te doen met hun haar en specifieke wensen hebben. Zo leren wij toekomstige herenkappers bijvoorbeeld om de perfecte fade en undercut te creëren tijdens de opleiding Heren Knippen. Wil je je specialiseren in authentieke scheer- en kniptechnieken voor mannen? Volg dan de opleiding Old School Barbier.

Deel dit bericht: