Behaal de Next Level in het kappersvak!

kapper next level blog

Klinken kappersberoepen zoals haarkleurspecialist en top haarstylist als muziek in je oren? Wil jij je verder ontwikkelen in het kappersvak en eindelijk de Next Level bereiken? Dan is onze nieuwe opleiding: Kappersopleiding Next Level een perfecte volgende stap voor jou!


Get The Look

Als kapper kan je natuurlijk niet achterblijven op de trends van het jaar. In 2020 kan de kapperswereld geen genoeg krijgen van de verschillende boblijn kapsels: een lange boblijn of ook wel het lob kapsel en een korte boblijn. Tijdens de kappersopleiding Next Level komen al deze haarstylingstechnieken aan bod. Je leert daarnaast ook nog eens hoe je korte en pittige kapsels moet knippen en snijden, zoals de pixie cut. Zo kan jij jouw klanten voorzien van de nieuwste trendy kapsels. Elke klant verlaat jouw salon met een glimlach van oor tot oor!

ExtraShot_01_light_2

Colour Party

In onze blog ‘De haar trends van 2020 die je zeker niet mag missen‘ kwamen al enkele haarkleuren voorbij die een flinke opmars gaan maken dit jaar. Van bronde tot balayage en van pastelkleuren tot dip dye. Je kan het tijdens de Next Level opleiding zo gek maken als je zelf wilt! De nieuwste haarkleurbehandelingen komen allemaal aan bod, zodat jij niet alleen een fantastische kapper bent, maar ook een uitstekende haarkleurspecialist. Wil jij liever eerst de basis leren van het haarkleuren? Volg dan de opleiding Haarkleurtechnieken bij Jolange Opleidingen.

AffinageSS16_1

 

Dream Job

Tijdens deze kappersopleiding ga je werken met de nieuwste en meest vooruitstrevende kapperstechnieken en kappersproducten. Jolange Opleidingen is namelijk iedere dag bezig om mee te gaan met de trends zodat we niks missen. Niet alleen meegaan met de trends is belangrijk, maar ook weten wat past bij een klant. Je ziet direct welke haarkapsels en unieke creaties het beste staan bij jouw klanten. Na de opleiding zijn de kansen op jouw droombaan bij fantastische kappersstudio’s direct vergroot. Je bent namelijk dé kapper die alles kan.

AffinageSS16_5

Heb jij nog geen ervaring in het kappersvak? Volg dan eerst de opleiding Allround Kapper bij Jolange Opleidingen. Daarna is het tijd voor de kappersopleiding Next Level.

 

Deel dit bericht: